resim
Berk İsmail Ünsal
Takım:Amed SK
Mevki:Santrfor
Yaş:29
Boy:1.90
Uyruk:Türkiye
  • 263
    bence olay şöyle gerçekleşmiştir. şimdi 400.000 tl gaziosmanpaşaspor için çok büyük para. amatör ligde oynuyorlardı biz berk ismail ünsal'ı aldığımızda. 400.000 tl ye türkiye'de en az 7 8 tane amatör kulüp satın alırsın. ama galatasaray için küçük para 400.000 tl.

    +abi ben bu kulübe başkan oldum ama kaynak yok, üst lige de çıkarmam gerek, para lazım ama benim fabrikada da işler çok tıkırında değil.
    -ne kadar lazım?
    +400.000 tl işimizi görür abi.
    -tamam bizim galatasaray'dan aktarırız o parayı. alt yapınızda boylu poslu bi forvet varsa onu alır bonservis bedeli gösteririz. galatasaray dururken cebimden mi vereyim.
    +berk ismail diye bi çocuk var abi 16 yaşında boyu 190'a yakın olur mu?
    -olur olur süper. 400.000 tl ye berk ismail ünsal'ı alırız sizden. ben gazetelere yeni hakan şükür diye haber yaptırırım. transfer olduktan sonra ilk antremanda gökhan zan'ı çok zorladı falan diye de haber yaptırırım tepkisini çekmez kimsenin.
    +o zaman hayırlı olsun abi.
    -hayırlı olsun.

    yukarıda yazdığım diyalog hayal ürünü olmakla birlikte transferi tam olarak bu şekilde gerçekleştiyse asla şaşırmam. yeni hakan şükür, tekniği de iyi falan diye getirdiler. ilk antremanda gökhan zan'ı şöyle zorladı diye haber de yaptılar. bu çocuk senelerdir galatasaray'da, 2 senedir sağa sola da kiralık gidiyor. ne galatasaray ile çıktığı kupa maçlarında, ne alt yapı maçlarında ne de kiralık gittiği takımlarda hiç bir varlık gösteremedi. nasıl diyim gol atamayan, stoperleri fiziken zorlayamayan santrafor bu adam. belli ki var bir dümen transferinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın