resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1805
    transfer edildiğinde isyan etmiştik 28 yaşında pek birşey başaramamış bir adama 2.5 milyon euro verilip bir de rüyasında bile göremeyeceği maaş ve uzunlukta, her sene otomatik zam yapılan bir kontrat yapılır mı diye. hamza hamzaoğlu sayesinde lig ortasındaki kupa maçlarının da verdiği özgüvenle formayı dişiyle tırnağıyla kapıp 2014-2015 sezonunun 2. yarısında 5 ay oynadığı futbolla hepimizin beğenisini topladı ve sene başında söylediklerimizle bizi utandırdı.

    2015-2016 sezonunda biraz başarının verdiği en kibar tabirle rehavetle skora aslında yine fena katkısı olmasa da geçen sene ki takımda asker görüntüsünü bozup kendini yıldız futbolcu sanma tavrıyla eleştiriyi hak etti.

    zam istiyormuş. 1 sene önce rüyasında göreceği parayı beğenmiyormuş paşam. hatta bu performansını da etkilemiş paşamın. benfica deplasmanında boş kaleye atamadığın golü de zam düşünerek mi atamadı acaba bu şark kurnazı paşamız diye düşündüm ben. maçlarda takındığı ronaldo havaları, takım oyununu bırakması vs. hepsi gözümün önüne geliyor. yönetim belki de elini taşın altına koyup bazı futbolculardan indirim istemesi gerektiği durumdayken galatasaray'ı düşünmeyip bu zayıf karakterlilik örneğini gösteren bu futbolcuya olan en ufak sevgim bile bitmiştir.

    sonuç olarak tüm o güzel performansına ve katkısına rağmen ilk transfer edildiğindeki düşüncelerimiz aslında doğruymuş. sen de yaramaz adammışsın yasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın