• 108
    kamuoyuna duyuru

    herkesin bildiği üzere kontrolünü yitirmiş zat olduğu tescillenen albertxx , nam-ı diğer şikemaster*, adlı menajere transfer tekliflerinde bulundum. 80 tane orta sahası var kendisinin ve bu oyuncularının bazılarına değerinin iki katı tutarında tekliflerde bulundum. pazarlığa dahi girmeden reddetti. tamam buraya kadar sıkıntı yok. olabilir. sonra transfer listesinde bugün gerçekleştirilmiş bir transfer gördüm.

    http://i.hizliresim.com/XLgg06.png

    başka menajerlere kıyak konusunda eskiden de sabıkası bulunan albertxx'in şu fiyata şu oyuncuyu satarken nasıl bir ruh halinde olduğunu öğrenmek isterim. herkese şapur şupur bize ya rabbi şükür. benim yaptığım, değerinin iki katını bulan teklifleri direk reddediyor, ama yuvarlarsak 8 milyon euro'luk lovren'i 9 milyon euro'ya satabiliyor. acaba geçmişte yaptığı gibi bazı yandaşlarına oyuncularını ucuza peşkeş mi çekiyor acaba diye düşünmüyor değilim. yetkililer tarafından bu transferin incelenmesini talep ediyorum.

    onun dışında, 80 tane orta sahayı ne yapacağını merak ediyorum. oyunda en fazla 5 orta sahanın oynayabildiği taktikler var. garip bir menajer. aykut kocaman ve yedi ön liberolar deniyor herhalde.

    saygılar.

    artistico
    watford kulübü medar-ı iftiharı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın