resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 11023
    başıma birşey gelmeyecekse kendisini sevdiğim, beğendiğim, tuttuğum, sempatik bulduğum, samimi olduğuna inandığım futbolcumuz.
    elinden geleni yaptığına, yeteneklerinin yettiği kadarını sahaya yansıttığına inanıyorum.

    velhasıl ben de bu ara transfer döneminde gitmesini temenni edenlerdendim.
    burak gitmeliydi,
    ve burak hala gitmeli...

    neden gitmeli?

    1- burak'ı taraftarlar olarak sevmiyoruz, benimsemiyoruz, bağrımıza basmadık, basmıyoruz, basmayacağız. bizim taraftarımızın tahammül seviyesi çok düşük. tahammülden kastım bir sabri, bir tarık çamdal, bir aydın yılmaz değil... bu adam birşeyler verirken de tahammül edilemiyordu...

    bu adam sahada aptalca tercihler yapıyor diye, çok ofsayta düşüyor diye, rakip defansa çok faul yapıyor diye, eli kolu hareketleri rahatsız edici diye düştü taraftarın gözünden. bu kadar kolay olmamalı. bu adam belki daha fazlasını yapabilecekken taraftarın da freni yüzünden sahada tedirgin duruyor hep. hakan şükür'ün uefa kupasını almadan önceki dönemini hatırlıyorum da, burak'dan daha çok ofsayta düşüyor, daha çok ve daha net goller kaçırıyordu... ama sevildi, hep arkasında duruldu... burak aynı tahammülü haketmeyecek bir yamuk mu yaptı bize? hatırlamıyorum.

    2- burak haddinden çok para kazanıyor şuan, rahatsız edici... bu kontratın sebebi hepimizin malumu. selçuk inan ve burak yılmaz'a büyük zamla uzun süreli kontrat yapıldı, yerli ve iyi adamları kaybetmeyelim diye o dönemin kalburüstü yerlilerini elimizde tutmak istedik. ama bunun suçlusu burak değil, bunun suçlusu yönetim, bu sebeple burak'a tavır alınması? bilemiyorum.

    3- burak artık asıl verimlilik yaşını geçti. şu haliyle ederi aslında taş çatlasa 3-4 milyon euro... ancak belli ki gelen teklifler var ve tekliflerde geçen rakamlar 7-8 milyon euro'lar. asparagas bile olsa bu noktada gelen her paraya galatasaray muhtaç. burak bize verebileceğini verdi, dahasını verecek ne gücü kaldı, ne de taraftar desteği ve morali... o kapı kapandı.

    4- galatasaray da artık 3-4 sene için vizyon daratlmış durumda. kendimizi kandırmayalım, biz daha uzun bir süre lig dominasyonu falan yapamayız. bu aşamada yapabileceğimiz en iyi şey ucuz fakat yeterli genç bir ekiple bu geçiş sürecini beklentiyi en alt seviyede tutarak geçirmek. artık 5-6 iskandinav, 5-6 zenci alıp yerlilerle mi harman ederiz, alt yapıda omuzlu, adeleli çocukları mı a takıma çıkarırız bilemiyorum, ama durum net, dibe vurduk...

    5- galatasaray'dan sadece burak değil büyük sevgililerimiz muslera ve sneijder de ayrılacaklar görünen o ki... ben 2 sene avrupa'dan men, 1 sezon da transfer yasağı bekliyorum şahsen, tam tersi de olabilir, yani 1 sene men, 2 sene transfer yasağı gibi... bu halimizle yıllık 2-3 milyon euro ödeyeceğimiz futbolcuların takımda işi yok.

    özetle...
    git burak...
    sen de rahat et biz de...
    senin durumuna düşen bir arkadaş vardı, adı arda turan'dı... onu da gönderdik böyle... sinema kapattı manken sevgilisine diye...
    git biraderim...
    sen de kazan biz de...
App Store'dan indirin Google Play'den alın