resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7678
    yabancı kontejanı ile savunulmaya çalışılıyor.

    amrabat'ı kiralık gönderip ontivero'nun bonservisini almak, dany'yi kiralık gönderip hajrovic'in bonservisini almak. bruma'yı kiralık gönderip alex telles'i almak riera'yı feshedip burdisso'yu kiralamak.

    yukarıda yaptığı hamleleri yazdım. bunlar yabancı sınırını dikkate alan bir başkanın yapacağı işler mi? yabancı sınırnı dikkate alsa lan yazın bunlar kiradan dönünce elimde olcak 12 yabancı sahada oynatabilcem 5 yabancı ne yapıyorum, niye bu adamları alıyorum der miydi demez miydi? kendisi yabancı kontejanı falan sallamadan o transfer döneminde birilerini zengin etmiştir. kimdir o birileri? mesela isviçre'de kebapçı dükkanı olan arkadaşı olabilir bir tanesi. malum hajrovic'i onun tavsiyesi ile almıştı. eminim grashoppers yöneticileri o kebapçıyı görmüşlerdir sonra.

    kendisini kimse borçlardan sorumlu tutmuyor. o borçlar bize başkan bazında özhan canaydın ve adnan polat'dan teknik direktör bazında da fatih terim'den miras kaldı. kimse ünal aysal kulübü borca soktu demiyor.

    ama tt arena'nın açılışı, rakiplerin avrupa'dan men edilmesi gibi sebeplerle tarihimizin en yüksek gelirli yıllarını yaşadık. dünya'nın en çok gelir elde eden 21. kulübüyüz ve ffp yüzünden ceza alacağız. neden alacağız? ünal aysal kulübün parasını harcarken çok bonkör davrandığı için. bonservis bedeli kazanamayacağı baştan belli olan riera'ya sadece 1 senesi takıma katkı vereceği 2.5 yılda toplam 13-14 milyon euro para akıttığı için, benzer şeyi hamit'e burak'a selçuk'a hajrovic'e nicelerine yaptığı için.

    ffp denen şey zaten kulübün genel alacak borç durumuna bakmıyor. kardeşim geçmişte borçlanmış olabilirsiniz, o konular beni hiç ilgilendirmiyor. ben kendi turnuvalarımda 3 kazanırken 7 8 harcayarak başarı peşinde koşan takım istemiyorum diyor. ffp denen olay bu. buna takılacak olmamızda da ne merhum özhan canaydın'ın ne de adnan polat'ın pek bir payı yok. onların payı yukarıda da yazdığım gibi var olan ama uefa'nın ffp'de varlığıyla pek ilgilenmediği eski borçlarda. bugün ffp ile başımız dertteyse bu konuda aslan payı ünal aysal'ın. adam uefa'ya küçülme sözü verip 30 milyon euro para harcadı ara transferde ve uefa yetkililerinin en çok kızdığı konu bu. bizden 2 yıl süre istediniz, küçülcez dediniz ilk yılı daha çok para harcadınız bu nasıl iş diyor adamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın