resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10574
    artık boku çıktı bu lafın biliyorum ama kendisini satmak davayı satmak, galatasaray'ı daha da dibe batırmak demektir. adam muslera ile birlikte takımı sahiplenen ender futbolculardan biri, takımın kaptanı olan maestro selçuk olaylardan hep uzak dururken etliye sütlüye karışmazken bu adam hiç çekinmeden arkadaşlarını savunmak, takımının hakkını aramak için öne atlayabiliyor haa yeri geldiğinde o savunduğu arkadaşları onun gözünün yaşına bile bakmaz ama orası da ayrı konu.

    bazıları maç bitsede gitsek havasında takılırken bu adam her maç canını dişine takıp savaşıyor neden? çünkü aklında hep kazanmak, takımı ileri taşımak var.
    bana göre işi pres yapmak olmamasına rağmen deliler gibi pres yapıyor neden? topu alayımda edi ile büdü'ye vereyim belki canları gol atmak ister diye.
    adam hep kaleyi düşünüp gol atmaya çalışıyor neden? çünkü etrafında oyun aklı olan (hatta sadece aklı olsun yeter) birisi yok, biliyor ki topu verdiğinde ya kontrol edemeyecek yada 3 kişinin arasına girip kaybedecek.

    şimdi biz böyle bir adamı takımın maddi durumu kötüye gidiyor, yaşı da geçiyor diye satmaktan bahsediyoruz. satalım anasını satayım hepsini satalım selçuk, sabri, burak ve umut bize yeter aralarına da bir kaç tutam jpk ve semih serperiz oh mis gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın