• 1
    saat 11.30'da yapılacak açıklamalardır, transfer dönemi, gelecekler gidecekler konusunda bilgi verilecek ya da her zamanki gibi ortadan konuşulup, taraftarı sinir hastası etmeye devam edecek.

    şu taraftar artık güzel bir haber duysun be kardeşim.

    hemen ayni dakikalarda dursun özbek'in açıklamaları da geldi demek ki burak kalacak, aynı tas aynı hamam devam.

    daha toplantıyı saatinde başlatamadılar, biz ne bekliyoruz.

    --- alıntı ---

    denizli'nin açıklamaları şöyle;

    "benitez işi devam ederken başkanla görüşmeler yaptık. başkanımız, bu koşullarda bir transferin dahi zor olduğunu söyledi. bu tablo, ortaya zor koşullar çıkardı. dün başkanla 2 saat toplantı yaptık. bir transfer daha yapabilir miyiz diye konuştuk. transferin zor olduğunu kararlaştırdık. şu an imkanımız son derece kısıtlı."

    'düşüncelerimizden vazgeçmeyeceğiz'

    "hazirana sağlıklı girebilmek için ocak ayında yapılanmayı istedik. başkanla konuşarak, aynı hedef için hareket ediyoruz. koşullar olmadı diye ayrı ayrı yerlere savrulmayız. asla böyle bir durum olmayacaktır. sorunlar, çözülmek içindir. transfer yapamadık diye, çalışmalarımızdan, düşüncelerimizden vazgeçmeyeceğiz."

    'hiçbirine "git" demem'

    "şu an için gelen de, giden de olmayacak. gideceğini düşündüğüm oyuncular vardı, eğer gitme talepleri olursa gidebilirler. ben hiçbirine "git" demem. burak'la transfere dair bir şey konuşmadım. kendisi de gelip bana bir şey söylemedi. burada görevini yapacaktır."

    'acsını çıkaracağız'

    "hiç kimse, olumsuzluğa, umutsuzluğa düşmesin. galatasaray kimseye muhtaç değildir. yarışın içindeyiz ve sonuna kadar devam edeceğiz. osmanlı maçında yara aldık ancak acısını çıkaracağız."

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın