resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10573
    oynadığı mevki amc yani forvet arkası. alex bu mevkide yıllarca gram koşmadan oynadı ve fenerbahçede iyi işler yaptı. bizim daha adam koşarken milletimiz adamı satma delisi oldu. neden çünkü düşünceleri basit şınoyu satalım ondan gelecek para ile 2-3 tane genç oyuncu alalım daha iyi olur falan filan. ben size 3 tane oyuncu önereyim gençler hem de şınonun maliyetinden kurtulursunuz.

    mbo mpenza, robert špehar, pavel horvath

    yalnız bu adamların 2 tanesi hiç gelmeyecek diğeri de bir şekilde kaçacaktır.

    şimdi esas konuya gelirsek sneijder mevki itibariyle öyle çok koşması pres yapması gereken bir yerde oynamıyor. aksine koşuyor pres yapıyor ilerideki top tepici baskı yapmadığı için direkt olarak rakibi karşılıyor. önünde pres yapan bir forvet olsa ona bile gerek duymayacak. bu adam mesafe tanımaksızın yapıştırabiliyor mu - evet
    bu adam mesafe tanımaksızın istediğin pası istediğin yere verebiliyor mu - evet
    bu adam oyun tıkandığında geriden gelip topu alarak oyun kurabiliyor mu - evet
    bu adam frikikten çakabiliyor mu - evet
    bu adam adamını kovalayarak orta sahaya kadar gelerek adamını kovalıyor mu - evet
    bu adam takıma "liderlik*" yapabiliyor mu - evet

    e niye bu adamı göndermekle uğraşıyoruz. siz hala sorunu anlamadınız mı gençler. medya bunu istiyor. medya muslera ve sneijder'in satılmasını istiyor. osmanlı maçında yenen ilk golde musleranın da hatası var evet ama kimse ekrana yarım saat sonra giren adamın hemen arkasındaki ters kademeci sağ beki konuşmuyor. keza ikinci golde kafasına gelen topu kafasını eğerek bırakan hakanı konuşmuyor. 90 dakika sahada hiç bir şey yapmadan dolanan işgüzar bir forveti kimse konuşmuyor. herkesin derdi aynı. neden çünkü biliyorlar galatasarayın da fenerin de en büyük eksiği sneijder. bakmayın beşiktaşlıların sosa falan dediğine. onlar da biliyor sosa ile en fazla yumruk atarsınız asla sneijder gibi balyoz olmaz.

    her neyse satın aslanım satın. onu da satın bunu da sattın. yerli oyuncu çetemizin iştahını açın. chedi de satın da topu oyuna sokarken bütün topları sağa sola ya da geriye başlatan bir semihe kalalım. ki bir maç hatırlıyorum galatasaray %60 topa hakim olup pozisyon bulamamıştı sebebi de semih ile dany arasındaki paslaşmalar.

    (bkz: tamam beyler sakinimm) v2.

    sneijder'i satalım diyen adamlarla aynı tarafta değilim ve bunu sonuna kadar savunacam. sneijderden daha maliyetli ve bir "bok"a yaramayan 10 tane oyuncu satın sonra bunu konuşalım.

    hadi arrivederci
App Store'dan indirin Google Play'den alın