resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 11001
    hiçbir yere gitmeyen futbolcu. gitmiyor aga. gitmeyecek. gitmez.

    her şeyden önce ne kadar tepkiyle karşılaşsa da bu adamın keyfi yerinde burada ve 3-5 gol atınca herkese gereken cevabı verdiğini, herkesi göt ettiğini falan düşünüyor, kendi çapında ego patlaması yaşıyor. en son maçlardaki hal ve hareketleri buna örnek mesela. birinde kıytırık bi penaltı golü attı diye armanın üstündeki yıldızları gösterip "bakın 4 yıldızı size takım arkadaşlarımla ben kazandırdım ben ben" şovu yaptı, birinde attığı golden sonra taraftara "bak giderim haa" diye el sallayıp ayar verdi aklı sıra.

    zaten bu yaştan sonra kalkıp da başka ülkelerde macera arayacak bir adam değil burak yılmaz. öyle ya da böyle ülkede 1 numaralı forvet gözüyle bakılıyor kendisine, qral yani burada. misal ingiltere'ye gitse bu adamı kim sikler ya? küçük ligin büyük topçusuyken büyük ligin küçük topçusu oluverir.
    galatasaray'la hayatının sözleşmesini yapmış zaten. verirler mi avrupa'da bu paraları burak'a? imkansız. çin'de, katar'da belki. ama oralara gidip rahatını bozacak bir adam da değil.
    hadi parayı geçtim, avrupa'da çekerler mi triplerini bu adamın? bizim kadar tahammül ederler mi kaçırdığı gollere, her ikili mücadelede yaptığı faullere, her maç düştüğü ofsaytlara? gözünün yaşına bakmazlar adamın. bir de türkiye'dekinin 2 katı çalışıp koşması gerekir avrupa'da, onu yapabilecek bir adam da değil burak yılmaz.

    hem selçuk kankası burada, takım içinde sözü geçiyor, afrasını tafrasını dilediği gibi yapabiliyor, iki eleştiri alınca kezban triplerine giriyor, yeri geliyor küsmesin diye forvet transferi yapılmıyor falan filan. niye gitsin ki adam? gitmez. neden bu keyfini, rahatını bozup macera arasın? aramaz. zaman zaman oluşan tepkiler hariç zaten her şey istediği gibiyken neden risk alsın? almaz.

    işte bunların hepsini biliyor ve en başından beri gitmeyeceği gün gibi ortada aslında kendi kafasında. sadece yol yapıyor el sallamalar, birkaç güne belli olur demeler, uflamalar puflamalarla. burak yılmaz gitmiyorum demiştir bile çoktan. mustafa denizli de giderse elimde forvet kalmayacak, mali sıkıntı + uefa'dan gelecek ceza ayağına transfer de yapamayacağız o yüzden burak'ı bırakamayız minvalinde konuşacak, hatta konuşmaya başladı bile.

    sonuç olarak gidecek diye ümitlenenlere kötü, üzülenlere iyi haber; qral yılmaz galatasaray'da.

    ekleme: gitti ya la adslkfjdsf
App Store'dan indirin Google Play'den alın