• 40
    şampiyon oluyorlar arada biz de mutlu oluyoruz. belki yanlış düşünüyorum ama galatasaray paf takımının şampiyon olması iyi değil kötü bir şeydir. galatasaray paf takımının işi galatasaray a takımına oyuncu yetiştirmektir, yarışmacı bir takım olmak değil.

    ekstrem bir örnek veriyorum; takımın en teknik oyuncusunu alıp forvet arkası hücumcu olarak oynatmazsın da sol beke koyarsın ve a takıma çok teknik bir sol bek kazandırırsın.

    emre çolak muhtemelen paf takımda 10 numarayı falan giymiştir. emin değilim, tahminim bu sadece. e peki emre çolak' tan sneijder olur mu? asla olmaz. o zaman galatasaray paf takımında emre gibi bir adamı 10 numara oynatmanın manası ne? eğer emre 16 yaşından beri sol bek oynasaydı biz belki senelerdir sol bek arıyor olamzdık. şimdi emre de sol bek oynayacak fizik yok diyen çıkabilir, bu sadece bir örnek ve anlatmak istediğim şeyi anlatabilmek için de güzel bir örnek. paf takımı isterse her maç fenerbahçe' den 10 yesin önemli değil. eğer sana 10 atan fenerbahçe paf takımından a takımına bir oyuncu çıkamazken sen 10 sene içinde o 10 yiyen takımdan 3 oyuncuyuu 24 kişilik a takım kadrona katabilmişsen sen fenerbahçe' den başarılısındır alt yapı olarak.

    bizim paf takım şampiyon oldu sinan gol kralı oldu ama sinan' dan başka oyuncu yok a takımda. sinan da taraftar baskısıyla a takıma girebildi. fenerbahçe' ye bakıyorsun; bu geniş kadroya rağmen uygar ve recep isimli iki genci kupa maçlarında sürekli kullanıyor.

    bir arkadaşımız 2010-2011 senmesinde şampiyon olan paf takımının oyuncularının şu an nerede olduklarını yazıyor an itibari ile isim isim. e ne anladım ben o şampiyonlukta?
App Store'dan indirin Google Play'den alın