• 30
    tarih boyunca tüm başarılarını masabaşı ve hakem oyunları sayesinde elde etmiş bir klübün başkanı nın vermiş olduğu bu söz tabi ki ciddiye alınmalıdır ve bu işin başındakiler tarafından ciddiye alınmaktadır merak etmeyin.

    fenerbahçe ve fenerbahçeliler geçmişte devlet katında en güçlü oldukları zamanda 14 yıl şampiyonluktan uzak kalmamızı sağlamışlardır ama 1986-1987 sezonunda glatasaraylıların bu güce rağmen bu oyunu nasıl bozduklarını da bir gün tarih yazacaktır.

    ardından devlet katındaki tüm güçlerine rağmen 4 yıl üst üste şampiyonluğumuzu engelleyememeleri ve sonrasında gelen uefa kupası - süper kupa ile devlet katındaki güçlerinin ve masa başı oyunlarının galatasaray yönetimlerinin zekasına yetişemiyeceğini anlamışlar, organize bir biçimde tribünlere ve sokağa hakim olmaya çalışmışlarsa da netice itibarı ile buna da muvaffak olamamışlardır.

    son olarak kanırta kanırta devlet ricalinin desteği ile galatasarayımıza kazandırılacak olan türkiyenin en modern stadı son kuyruk acıları olmuş, galatasaraylı zekasının önünde şapka çıkarmak zorunda kalmışlardır..

    geçmişten gelen ittihatçı alışkanlıkları ile devlet katındaki ilişki biçimlerine güvenerek bu sözleri vermektedirler ama merak etmeyiniz anca üçün birini alırlar. onların sokma akılları galatasaray yönetimlerinin zekasının yanına bile yaklaşamaz..

    hala tam olarak zamanı geldiğine inanmadığı için bir sürü şeyi bilen insanlar zımni bir sessizlik yasası gereği her şeyi tam olarak yazamamaktadır. elbet bir gün bu günlerin tarihi tam olarak yazılmaya başladığında fenerbahçe adı verilen bu ittihatçı çetesinin nasıl arkasına dolanılıp iki puan alındığı da tüm insanlığın malumu olacaktır..

    üç yıl üst üste şampiyonlukmuş.. bizde yapılmışı var..(1970 - 73 arası) bu tür rekorlar bize özgüdür..

    (bkz: yakarız bu gezeni yakarız)
App Store'dan indirin Google Play'den alın