resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5137
    fırdöndü misali kendi etrafında sekiz tur atmadan ayağındaki topu çıkarmayan büyük yetenek! o kadar tatavadan sonra ayağından çıkan on topun da dört tanesi yana, iki tanesi geriye, üçü rakibe ve topu topu bir olumlu pas girişimi de ekseni etrafında sekiz kez dönmesinden mütevellit pozisyonunun kaybeden arkadaşına.

    yetenek denen şey, top sektirmek, iki çalım atmak, topa falso vermek, sağa bakarken sola atmak, beşinci sınıf takımlara panenka atmak demek değildir. topu ayağında üç saniyeden fazla tutmamak, boştaki arkadaşı görerek topu onunla buluşturmak ve bu sırada sahada yeniden konum almak, boşa çıkmak, verkaç girişimi yapmak, oyunun yönünü ve hızını ayarlamak, birinci ve ikinci bölgelerde basit tutumlu oynamak, üçüncü bölgede sorumluluk altına girip baskı altında çabuk düşünüp araya oynayabilmektir.

    ispanya'da oynar biz de yana izleriz diyenler var. bu adamın yetenek bareminde ispanya la liga'yı geçtim, liga adelante'de bile bir çuval dolusu orta saha var. bu arkadaş futbolun en basit kavramlarından bi haber. çok net söylüyorum ki; futbol oynamayı bilmiyor. iki dakika mesut özil'i izleseydi ne demek istediğimi anlardı. basit. easy!
App Store'dan indirin Google Play'den alın