• 14
    fenerbahçeyle direkt ya da endirekt bağı olan, fenerbahçe'nin medya ağı, futbolcusu, yöneticisi ile muhattap olan, arkadaş, kardeş, dost belirleyen kimseden galatasaray'a hayır gelmeyeceği gibi kendisinden de gelmeyecektir. saf, temiz fenerbahçe düşmanlığı değil, safi temiz her daim adalet dağıtan, dürüst, medeni ve vizyoner her çalıştırıcıya tamam.
    fakat türkiye şartlarında böyle insanlar yetiştirmek çok zor. dolayısıyla bu kriteri türk olmayan ya da türk ile herhangi bir yerde organi bağı bulunmamuş her hangi biriyle yapabiliriz.
    bunun dışında kim gelirse gelsin, a istifa, b istifa der der dururuz. ben bunu şampiyon olamadık, bilmem hangi takımı yenemedik diye değil, tuttuğum takımın omurgalı bir duruşu olmayışından, benim zar zor kazandığım parayı harcadığım formanın gelirini doğru kullanamayanla derdim. yoksa diğer takımın taraftarı da sevinsin azıcık, buna mı üzüleyim?
    ben doğru olanın yapılmayışına kederleniyorum.

    denizli son kullanma tarihini doldurmuş, çağın futboluyla alakası olmayan biri. hepsi bu. hamza gitsin diye epey yırtındık galatasaray şampyion olduğu gün, ne oldu? yine istedikleri zaman gönderdiler, bizim dediğimiz olmadı. ne skandallar yaşadı galatasaray son 1 senede, galatasaray taraftarı çok güçsüz kaldı, tepki gösteremedi. onlar da vurdular semeri.
    bu yüzden dert etmeyin, onlar ne zaman isterlerse o zaman gidecektir denizli. şimdilik sezon sonu garantisi var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın