resim
Olcan Adın
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1909
    galatasaray taraftarı olarak adnan polat döneminde kötü futbolcu izlemeye doymuştuk. sonra aysal geldi, geceden gündüze geçmiş gibi olduk, gayet iyi bir kadromuz ve yıldız futbolcularımız oldu. her iki dönemi de hala gayet iyi hatırladığımız için bugün burak yılmaz'ı yıkayıp yağlayan medyaya zerre kadar itibar etmiyoruz, "sabri çok gayretli çocuk" martavallarını sallamıyoruz. kötü futbolcuyu iyisinden net bir şekilde ayırt edebiliyoruz.

    ancak gel gör ki bizim taraftar akıllı olsa da bir zaafı var, o da fener'e gol atmak. mustafa sarp eskaza fenerbahçe'ye gol atmış olsa onun bile iyi futbolcu olduğunu iddia edecek birileri çıkardı, eminim. şimdi olcan fener'e gol attı diye, biraz da mücadele ediyor diye iyi futbolcu zannediliyor.

    arkadaşlar lütfen kendimizi kandırmayalım. olcan iyi futbolcu falan değil. "kanada geçsin kanada geçsin" dediniz, iki haftadır kanatta oynuyor bir tane gol pozisyonu bile yaratamadı. sol bekte zaten carole'den iyi değil. e biz ne sikime bu adama 1.7 milyon euro veriyoruz afedersin?

    akhisar maçının sonunda aniden depara kalkıp ta ortasahadan kaleciyle karşı karşıya kalana kadar çalım atmıştı, hatırlarsınız. o pozisyonun tribün çekimini buldum, olcan topu kaptırdıktan sonra, rakip haldır haldır kontratağa çıkarken bakın bakalım ne yapıyor? https://www.youtube.com/watch?v=SQTbz89VXRQ

    sadece iyi orta kesiyor, arada da keyfi gelip depar atıyor diye bu adama iyi futbolcu demeyelim ne olursunuz. burak ve sabri nasıl bu takımın sırtına kambursa olcan da kamburdur. sadece onlar kadar çıkıntılı değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın