resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1263
    26 ocak 2016'da yaptığı hat trick s1 ve s2 seviyesi oyuncularda fazla süre ve olumlu aksiyonun nasıl güzel dönüş verdiğinin bir göstergesi. attığı goller ve ya rakip önemli değil benim için. derdim başka.

    şöyle düşünelim. bir adamı oyuna atıyorsunuz zorluyorsunuz ama olumlu geri dönüş alamıyorsunuz. bunda bir iki etken olabilir. sizin yönteminiz yanlış olabilir. motivasyom düşük olabilir. o an oynamaya hazır olmayabilir. (fiziksel, mental) ya da becerisi yetersizdir. bunlar olabilir ama olumlu dönüş olmadıkça oyucu kendimi bataklıkta hissetmeye başlayacaktır.

    sinan ilk golü attı maçta. daha sonra artan öz güveni ile solda yasin topla boş kalınca çok keskin bir şekilde topa vurmak için içeri kırdı kendini. kendinden çok emin. 3. gol ise dediğim evrenin sonu. topu aldı. hiç düşünmeden aksiyonunu yaptı ve vuruşunu yaptı, sonuç gol.

    https://youtu.be/V5FbZB9KTsM

    bunu izleyin takıma yeni gelen (messi olsa da) bir oyuncunun ve ya genç bir oyuncunun gelişim, sorumluluk alma zamanı ve nasıl hareket edileceği üzerine çok güzel bir yöntem veriyor bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın