• 5
    galatasaray taraftarı bunca zaman taraftarlık yaptı. hep sabretti, kulubü için hep elini cebine attı.

    galatasaray taraftarı artık farklı bir strateji izlemek z-o-r-u-n-d-a!

    evet hepimiz seviyoruz, hepimiz desteklemek için varız. ancak anne babalar bile devamlı çocuklarına sevgi gösterirlerse o çocuk egomanyak bir şımarık olur çıkar. bugün galatasaray'ın yönetenleri demiyorum bakın s-a-h-i-p-l-e-r-i-nin içinde bulundukları durum da tam olarak budur.

    galatasaray'ın sahipleri, galatasaray'ın büyümesini güçlü olmasını istemiyorlar. allah aşkına elinizi vicdanınıza kanınızı beyninize yerleştirin ve düşünün. kaç senedir bu kulup sıkıntı içinde? minimum 15 yıl. bunun 11 yılında sabrettik. 3 yılında ise sabretmemize gerek kalmadı. son senedeyiz. 11 yıl boyunca taraftar orjinal formaysa orjinal forma, gsstore ürünüyse gs store ürünü, dergi aboneliğiyse dergi aboneliği, destekse destek bağırmaksa bağırmak.

    karşılığında aldığı nedir? "well done boy"! köpek muamelesi. metro bozuk taraftar yürüsün a. koyayım, para yok taraftar para versin a koyayım, tribünler boş tribünler dolsun a koyayaım, oyuncular boktan taraftar desteklesin a. koyayım. nasılsa seviyorlar! aşk vardır ızdırap vardır bak bunlara karşı değilim. ama zalime boyun eğmemi benim dinim bile yasaklıyor arkadaş.

    buna konuşsun genel kurul üyeleri anladınız mı? bak iki parmağımın arasında kıpkırmızı!

    artık galatasaray taraftarının canına tak etti arkadaş! galatasaray taraftarı futboldan da anlar yönetimden de anlar siz gidin ultraslan'ın ergenlerini salak yerine koyun.

    galatasaray kongresi hesap vermelidir. galatasaray taraftarının harcadığı emek ve paranın karşılığı nerededir? kimlere peşkeş çekilmiştir? basketbol federasyonunda hata yapan adamdan ötürü basketbol federasyonu başkanından istifa talep edenler neden grosskreutz skandalından ötürü istifa etmemişlerdir? hamza neden gelmiştir? tavsiye eden kimdir? bu kadro yapılanmasının mimarı kimdir?

    destek çıkmak tüm bu pisliğe destek çıkmaktır! hayır. gün hesap sorma günüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın