• 4
    bugün tekrar oturulup düşünülmesi gereken durumdur. bu kulübün gerçek sevenleri ve manevi sahipleri olarak bize de görev düşüyor. yönetime, teknik heyete, futbolculara hepsini kızgın olabiliriz ama aslolan galatasaray'dır diyebilmeliyiz.
    bugün benim kendi fikrim evet protestomuzu yapalım, elestirimizi yapalım ama bunlar bizi galatasar'a destek olmaktan, tezahürat yapmaktan, taraftarlık yapmaktan alıkoymamalı.
    biz asıl bugün formaları giymeliyiz. biz asıl bugün evimizi, hayatımızı sarı kırmızı yapmalıyız. biz asıl bugün stadları doldurmalıyız. biz biz asıl bugün koreografiler yapmalıyız.
    biz çıkıp burak'ı sabri'yi vs yuhalayacağımıza sneijder'e, muslera'ya sinan'a tezahürat yapmalıyız. galatasaray'a destek olmalıyız galatasaray formasını ,tezahüratları istemeli burak'lar , tarık'lar. yeri geldiğinde eleştirelim ama renktaşlar gelin bugün destek çıkalım. biz dönmeyelim arkamızı galatasaray'a . biziz bu kulübü ayağa kaldıracak olan, biziz takımımıza ivme kazandıracak, kurtaracak.
    gelin renktaş'lar yönetim, teknik heyet, futbolcu arkasını dönmüşken, ihanet içindeyken biz sahip çıkalım biz daha gür bağıralım en büyük galatasaray diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın