• 329
    efsane takım kur denmiş.
    http://i.dailymail.co.uk/...23_1429273193058.jpg

    şu fotografta milan'a gelmeden önce zaten efsaneydi diyebileceğimiz 3 oyuncu var.
    nesta: efsane lazio kadrosundan ekonomik sıkıntılar yuzunden 30 milyon euroya satıldı.
    seedorf : real'de iyice gözden düştükten sonra inter'e satıldı, orada da biraz oynadı pek de bir şey yaptı denemez, 2 senenin ardından milan'a francesco coco takasıyla geldi. şaka gibi :)
    cafu: şaka değil tam 33 yaşında roma'dan bir japon takımına gidecekti son anda milan'ın teklifi geldi ve italya'da kaldı.

    gerisi milan'a gelip, milan'da oynadığı topla büyük futbolcu olan oyuncular.
    şevçenko ve kaladze dinamo kiev'den büyük bonservislerle gelen genç oyunculardı. şu an biz böyle transfer yapsak yeni kazıklar, yeni carruscalar brumalar diye laflar başlar.
    pirlo inter'den milan'a bir kara para aklama projesi olarak geldi, 2-3 oyuncu daha inter milan arasında değişti o dönem, fake bonservislerle zaten sonradan mahkemelik oldu olay. en sonunda bir baktılar bu transferlerden hem inter hem milan 2-3 milyon euro civarında kar etmiş :)
    kaka brezilya'dan geldi. 21 yaşında sao paolo'dan hem de 8,5 milyon euroya. şu an biz sao paolo'dan 21 yaşında topçu alsak denecek şey belli: bu yaşa kadar iyi olsaydı avrupa kulupleri çoktan kapmıştı. işte beyler bu işler öyle olmuyor.
    sanırım geri kalanlar gattuso gilardino dida maldini, çok da fazla anlatmaya gerek yok.

    kısacası başka kuluplerin başarılı topçularına özenip onları 28 yaşında toplamanın kimseye faydası yok. aksine başarıya aç topçularla , bir kaç deneyimli isimden bir harmoni yaratman gerekiyor. ve transfer de risktir, paraları basarsın gençlere 10 tane adam alırsın 2'si faydalı olur, bu bir yatırımdır, her yatırım gibi risk de içerir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın