resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 10931
    futbol dünyasında risk almaktan çekinmemesi gerekenler listesine baştan girmeli bu adam. olamamış bir kariyerin belki de hiç başlamayabilecek bir kariyerin son çeyreği var önünde. şenol güneş ile karşılaşmasa ya da fenerde tarihin en kötüleri sıralamasına giremeyecek kadar kötü oynasa ve yok yav trabzon'a göndermeyelim kalsın bu adam denecek kadar oynasaydı şu anda muhtemelen konyaspor'da oynuyordu. hayatında hiç bir zaman şampiyonlar ligi maçında oynamayabilirdi. muhtemelen hiç şampiyonluk yaşamayacaktı. ama kader onu bir ustanın eline ulaştırdı o da bu olmaması gereken futbol kariyerini yeşertti.

    burak yılmaz önemli bir kararın eşiğinde eğer tahmin edildiği gibi galatasaray'da kalmaya devam ederse 10 yıl sonra akıllara bu kariyer ile ilgili müspet anlamda sadece 2012-2013 sezonu galatasaray performansı -ki drogba'nın önemine atıfta bulunulacaktır- ve 2011-2012 sezonundaki 33 gol -ki sezonu 4. tamamladıkları gündeme gelir- gelecek akla. 4 büyüklerin taraftarının hepsi yaka silkecek kendisinden. oysa insanları şaşırtıp ingilizlerin teklifini kabul ederse bu kariyer ya harika hazin bir sonla -olması gerektiği gibi- veya umulmadık şekilde bir premier lig hikayesiyle bitebilir. zaten standart şekilde bitmemeli bu kariyer.

    westham united, zaman zaman harika alan savunması yapabilen bir takım. hızlı geniş alanda hücumlar yapıyorlar genelde. slaven biliç de zaten burak yılmaz'ın tüm yetersizliklerine rağmen onu bu yüzden istedi, istiyor. o da biliyor ki kendi taktiğinde bu tarz oyuncular iş yapabilir.

    son tahlilde bu transfer biliç için de, burak için de, westham için de riskler içeren bir durum. galatasaray için ise bu transfer bir zorunluluk olarak gözüküyor. galatasaray tartaftarına ise düğün-bayram.
App Store'dan indirin Google Play'den alın