• 326
    bacca ve menez dışındaki hücum oyuncularının çok da kendi kalibresinde olmadığını düşündüğüm takımdır. tek tek bakacak olursak, niang dediğimiz adam yıllardır patlayacak diye bekleniyor ama oradan oraya kiralık gittiğine göre bu elemanda pek iş yok demektir. balotelli desen arıza bir adam. disiplin veya istikrar yok. milan gibi eskilerin devi olan elit bir takımda işi ne anlamak güç gerçekten. luiz adriano ise kumaşı çok iyi fakat shaktar'da parladıktan sonra milan'da çok gösteremedi kendini. maç başına 50 dakika ortalamasıyla oynamış bu sezon şu ana kadar. 20 maçta 5 golü var. dediğim gibi adriano asla kötü bir golcü değil. hatta bize gelirse inanılmaz sevinirim fakat milan eski günlerine dönmek istiyorsa ondan çok daha iyilerine ihtiyacı var.

    menez de oldukça kaliteli bir oyuncu. geçen sezon skor katkısı epey yüksekti yanlış hatırlamıyorsam milan'da. fakat o da bu sezon gördüğüm kadarıyla önemli bir sakatlık yaşamış ve sadece 1 maça çıkabilmiş. ondan da artık verim alamıyor yani milan.

    bacca ise benim dünya üzerinde en sevdiğim forvetlerden bir tanesi. en sevdiğim forvet tipidir kendisi. hızlı, güçlü, yırtıcı, temiz bitirici vuruş, golü koklama... ne ararsan var. bana kalırsa milan'ın en kaliteli hücum elemanı kendisi. bacca'nın hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum. çok daha iyi takımlarda oynayabilirdi. milan gibi şimdilerin loser'ı olmuş bir takımda harcanıyor olması üzücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın