• 4399
    ne zaman ki köşeye sıkışsa, umutsuzluk bulutları(u: umut bulut çağrışımı için özür :() üstüne çökse; bir aslanın vereceği tepkiyi verip bizi gururlandırdı.

    bu kez bunu istemiyorum. şahsen, lise despotizminin değişmesine zemin hazırlayacak her gelişmeye müsbet yaklaşıyorum. bu işin sonunda avrupadan men edilmek, kendileriyle gurur duyduğumuz yıldızlarımıza elveda demek hatta parasızlıktan ligden düşmek; lisenin pes etmesine sebep olacaksa kabulümdür ve hoş karşılarım.

    galatasaray taraftarının kulüple olan bağının her geçen gün zayıflamakta olduğu aşikar. bunun sebebi de hayatlarının bir parçası olan; kimi için işinin, ailesinin hatta bazıları için hayatının önünde olan bu kulübün kendisine kapalı olduğunu hissetmesi taraftarların içerisinde ciddi bir kırgınlık oluşturmuş durumda. avrupada, feodilite ve krallıklar karşısında insanların ayaklanmasının altında yatan sebeplerden bir tanesi de halkın krala ve beylerine karşı hissetiği nefret ve öfkesinden ziyade, halkın krala ve beylerine duyduğu sevgi ve bağlılığın karşılıksız olduğunu kabullenmesi sebebiyledir.

    asaletini ve tarihini silemedikleri müddetçe, başına ne gelirse gelsin, batı medeniyeti tarafından türk olarak görülen tüm milletlerin gurur kaynağı olmaya devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın