resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 7649
    su sozlukteki iki yuzlulukten biktim valla. mide bulandirmaya basladi artik. 8.oldugun sezon sonrasi seni ligde ve avrupa'da 2 sene evvel hayal edemeyecegin yerlere tasimis, transferlerin gelmesine sebep olmus fatih terim'e "ohomoz vor hojam" diye butun milli maclarda muhaliflik yapiliyor. hamza hoca bursa'da kazandikca kotuleniyor, dengeoglu esprilerini kendileri sicip kendileri guluyor.

    ama gelin gorun ki ne fatih hocadan nede hamza hocadan daha basarili olamamis mancini inter'in basinda diye inter sozluk'e donmustu bir ara buralar. neyse ki onlarin da havasi indi, rahatladilar. inter fanboylugu yapamaz oldular.

    simdi kalkip da "ama mancini adam gibi adamdi bizi satmadi" falan demeyin cunku takimin copluk haline gelmesinin 2 sorumlusu varsa biri unal aysal, diger mancini'dir.

    sizin deyiminizle bir ara daha detayli hamza fanboylugu yaparim. ancak su iki yuzluluk mide bulandiriyor. hamza hocadan sonra cikilan 8 macta 3 galibiyet almisiz ligde. gecen sezon hamza hoca devraldiginda kadro ve performans olarak cok daha gerideydik. samp.ligine havlu atmistik. ligde ibb'den 4, trabzon'dan kendi sahamizda 3 yerken gol dahi atamiyorduk. hamza hoca bu durumdaki takima transfer dahi yaptirmayarak sampiyon yapti takimi. hani takimin parasini bosa harcadi ya guya. sifir maliyet. yaz doneminde de yine rakiplerine gore daha az para harcamis, sampiyonlar liginde gruptan cikma ihtimali varken, ligde o kadar da kotu gitmiyorken kovuldu. su anki durumundan daha kotu bir konumda olmayacagini herkes kabul ediyordur.

    bursa'da cok iyi isler cikariyor. allah yolunu acik etsin. bizim mac disinda her macta bursaspor'un kazanmasini gonulden isterim.

    edit: galatasaray'in basindayken savunmayan yazarlar.. denilmis. acip bakin, her zaman savunmusumdur kendisini. elestirilerim de olmustur ama genel olarak savunmusumdur. bir yerinizden sallamayin lutfen.

    ayrica sen tutma kardesim galatasaray'i denilmis. sizin sozunuzle galatasaray'i tutmadik ki sizin demenizle birakayim kardesim. prandelli'den nefret etsem de, trabzon bize icerde 3 attiginda butun taraftarlar istifa diye bagirirken ben bagirmadim. cunku galatasaray'in basindaydi. bana gore dogru degildi. galatasarayliligi sizden ogrenecek degiliz :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın