resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10525
    üzülerek söylüyorum ki alternatifini aramamız gereken koca yürekli adam.

    kötü oynadığını düşündüğümüz için değil ama, öyle olsa takımdan gidecek son adam yine...

    kötü oynuyor olmasının tek bir sebebi var bence: adam takıma olan inancını yitirmiş, tek başına gol atmaya çalışıyor artık. çünkü forvetin ve kanatların durumu hepimizce malum.
    hırs yapıyor, stres yapıyor, kendini yırtıyor ama ne yazık ki sneijder gibi futbol tarzı takım oyunu olan bi adam için ortam uygun değil.

    ffp yi de göz önüne alırsak, sene sonu 7,5'a giderse yaklaşık 12 milyon öro tasarruf demek.

    ancak ilk cümlemde söylediğim gibi, scout ekibin adam gibi çalışacak, maliyeti düşük bir alternatif bulacaksın yerine.

    seneye şampiyonlar ligi olmayacak gibi görünüyor ffp'den ötürü, sneijder için şampiyonlar ligi önemli, burak, selçuk, bilal, hamit için değil ama sneijder için önemli. hem vitrin, hem adamın vizyonu, hem de bonusları var bu işin. şl olmadığında morali çok bozulacak. belki de gitmek için menajeri olacak lavuk türlü dalavereler çevirecek. zira onların da transferlerden aldıkları para senin ömrün boyunca kazanacağından çok... e bu durumda belki de biz sneijder'i hiç de istediğimiz gibi, yani kahraman gibi uğurlayamayacağız. ki isteyeceğım son şey budur. bakınız alex'in fener'den ayrılması... böyle mi gitmeliydi alex? heh işte böyle gitmemeli sneijder.

    pazubant bu kadroda en çok ona yakışıyor ama ne yazık ki stratejimizi çok doğru yapıp bu durumu en kısa sürede düzeltmeliyiz, 100 milyon öro borcun olsa nolur, 10 milyon öro olsa nolur? kadro yetersiz, iş görmüyor ne yazık ki.

    adamın dibisin sneijder, avrupa hangi takıma gidersen, biz artık o takımı takip edeceğiz. unuturuz sanma bebişim, sen bu taraftarın "içimde gezdir" diye bağırdığı tek adamsın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın