resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 7637
    geçen sezon takım özellikle ikinci yarı, kötü top oynamasına rağmen, eksiklikleri bangır bangır bağırken, şampiyon olmamız durumunda inşallah ego yapıp da, ciddi anlamda transfer yaptırmaktan geri kalmaz diyodum. yabancı sınırı da kalktı , elde ki kısmı idare eder iskeleti , işe yarar parçalarla tamamlar da , finansal fair playden dolayi sıkıntıya girersek geçiş döneminde şampiyonluk favorisi olamasak bile en azından zorlarız diyoduk ki , tam anlamiyla her şeyin içine yaptıklarıyla, yapmadıklariyla sıçtı ve gitti.

    şimdi rakiplere bakacak olursak, neredeyse tüm faydasız yerlileri gönderip, finansal fair play muhabbetiyle işi olmayan bi fenerbahçe örneği var. az da olsa yaşlanan kadroyu gençleştirdiler çok para harcayip. bi süre daha ciddi bi kabuk değişimine ihtiyaçları yok. yama yapıp idare edebilirler.

    yerli tabanlı olsa da, genç sayılacak ve neredeyse bizim futbolcularımıza ödediğimizin yarısına takım kuran bi beşiktaş örneği var.stad felan da açacaklar. eğer kendi şerefli 3.lük olaylarını aşarlarsa da, ben fenerbahçe'den çok daha ciddi bi rakip olarak görüyordum ilerki yıllarda kendilerini. mantıklı transfer yapabilme olayindan ötürü.

    bize gelirsek, korktuğumuz ne varsa başa geldi bi şekilde. yaşlanan ve doymuş kadro. kalitesiz ama yabancı sınırı varken iş görebilecek yerli topçular . finansal fair play. bi de o paraya öküz alınırdi diyeceğimiz maaş ödemeleri.

    2010-2011 sorasi , yeniden yapılanmadan kaynaklı dominasyon yapabilceğimiz bişi de yok. çünkü o kadar transfer yapmaya iznimiz, kaynağımız yok kısa vadede. takımın yarısını gönderip, geri o kadar da adam almamız lazım. bir kaç oyuncu dışında bonservis kazanabileceğimiz birileri de yok. takip ettiğim kadarıyla , alt yaş gruplarında da çok iyi bi havuzumuz yok, iyi olanların bile bu seviyede ne olacaklarını bilemiyoruz.

    . yıldız olayına felan takılan bi adam değilim sadece kıyas olması açısından şöyle bişi desek direk durumu özetler sanırım.4. yıldızı kazandırdı eyvallah da, 5. yıldız için bizi çok geriye attı kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın