resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 10845
    ben futbolcu olsam premier ligde forma giymek için tek böbreğimi veririm bu adam gitmeyi düşünmüyordur bile muhtemelen.

    arkadaş para cidden bu kadar önemli mi ya sizin için. hiç dünyadaki farklı yerleri farklı kulüpleri merak etmiyor musunuz. sizin fırsatlarınıza sahip olsam mutlaka farklı ülkelerde farklı kulüplerde oynamak için her şeyimi verirdim. bu konuda idolüm tuncay şanlı. adam diretti ve ingiltere'ye alt seviye bir takıma gitti ama gitti. aziz yıldırım ayaklarına servet yığmasına rağmen hem de. sonra almanya'ya ve hindistan'a gitti. mesela burak'a çin'den teklif geldi dediler burak düşünmemiştir bile bu teklifi. ben olsam kabul ederdim mesela.

    ben futbolcular böyle amaçsız para kazandıkça deli oluyorum. adamlar senede 3 milyon euro kazanıyorlar. ama maksimum tatil planları bodruma gitmek oluyor. arkadaş dünya'da milyonlarca süper mekan var sizin vizyonunuz neden sadece türkiye sınırları içi ya. gitsenize rio'ya gitsenize maldivlere, kanarya adalarına. dünyayı görün yav bir. yurt dışını sadece avrupa kamplarında deplasmanlarda görmeyin. yaşayın biraz da. siz böyle ot gibi yaşayınca ben sinirleniyorum. nereden nereye geldim.*

    sonuç olarak git kardeşim git. ben bunu sadece senin için söylüyorum. git farklı bir kültürün içerisinde yaşa bir sene. ufkun genişlesin azıcık. tugay kerimoğlu, tuncay şanlı, arda turan gibi ol. bundan sonra dünya yıldızı olamazsın ama farklı şeyler gör artık. tek düşüncen para, daha fazla para olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın