• 7
    toptan ihraç edilmesi gereken isimlerdir, gönderilsinler bakalım mesela fransa ligine, kaç haftada kaç tanesi yer değiştirecek merak ediyorum. adamları ingiltere premiere yollasak 2 haftada ligin o bütün havası, kendine özgü hızlı oyunu söner , gider o derece. yahu bizim yöneticiler de ayrı bir garip, hadi bir tanesini yolladın , aynı cenarasyondan niye birini alırsın? 2 haftada 1 galibiyet 1 beraberlik alıp ondan sonra 5 haftada 4 yenilgi 1 beraberlik gelince hop bir tane daha yollayın. e arkadaş adam olmazsınız hiçbiriniz, adam nasılsa parasını alıyor ha 4 kere yenilmiş ha 3 olan taraftara oluyor. bir de demeç verirler " bu hafta kazanmaya çıkıyoruz ", ya ne olacağıdı , kazanmaya çıkacaksın tabii ki futbol oynamaya çıkartıyorsun takımı pikniğe değil. yada 3 büyükler gelir, "sürpriz yaparak çıkışa geçmek istiyoruz." hemen klişe, hemen aynı açıklama, adamların bırakın sistemi , demeçleri bile aynı lan. o şehrin takımına , o şehrin taraftarına yazık değil mi , açıkça desene gs ile oynuyoruz , tüm maç yatıp sonra da atmaya bakacağız desene, o adamlar da belki dürüstlüğünden ötürü +2 hafta daha verir görev sürene. hemen inceliyoruz:
    giray bulak: çaykur rizespor, vanspor, elazığspor, konyaspor, trabzonspor, denizlispor, ankaraspor ve vestel manisaspor
    hikmet karaman:kocaelispor, çaykur rizespor, adanaspor, erzurumspor, kayserispor, ankaragücü, ankaraspor ve antalyaspor
    samet aybaba: adanademir sk, ankaragücü, gençlerbirliği, gaziantepspor, trabzonspor, çaykur rizespor , bursaspor
    güvenç kurtar: sarıyer, zeytinburnuspor, vanspor, elazığspor, eskişehirspor, petrolofisi, kocaelispor ,akcaabat sebatspor
    liste bitmiyor renkdaşlar. öyle böyle değil yani olay, resmen kendi içlerinde ticari sistem var. o değil araştırırken farkettim güvenç hoca nasıl becerdiyse 2 sezonda 3 takımı küme düşürmüş ve pakistan, vietnam milli takımlarını çalıştırmış. adamı türk ligleri kesmemiş diyerek bitiriyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın