resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5110
    eger ki gonderilirse aptallık olur. emre yetenek bakimindan gercekten cok farkli bi oyuncu. ve ne olursa olsun selcuk inanin burak yilmazin vitrinin en tepesine ciktigi yaslara daha yeni geliyor.

    antalyaya giderse ben iki uc yil sonra bir kez daha istanbul büyüklerinden birinin formasini giyebilecegini dusunuyorum. altyapidan yetismisken, bu kadar az para kazanirken, etrafinda kimseyi gazlamayip kendince takilan zararsiz bi oyuncuyu gondermenin hic bir anlami yok. ona gelene kadar takimda erayi, jemi, tariki, sabrisi, umutu var gonderilecek.

    aydini gonderirken ne kadar dogru yaptıysak emreyi gonderirken de o kadar yanlis yapiyoruz. aydin nasil ki galatasaray altyapısının ekmegini yillarca yediyse emre de bunun lanetini yasiyor. kayserispora 5milyon bayilip kadroya katilsa belki de cok daha fazla imtiyaz ve desteğe sahip olacakti. ama bizim evin kucuk oglu algisiyla hic sahiplenilmedi. hep gunah kecisi oldu ve oyundan ilk cikartilacak adam olarak onbire girdi. boyle guvensiz bir ortamda hala calim atabilip sorumluluk almasi bile takdir edilmeli lan. mesela burak sut cekmekten korkmustu tribunlerden tepki cektigi donemde. bu adam hala penalti atmaya yelteniyor, korkmuyor.

    ama kendisi daha oturakli bi karaktere sahip olsa, arda abisini biraz ornek alsa simdiye çoktan yeni arda olmustu bile. cocuklugunun ceremesini simdi anadoluya postalanarak cekecek gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın