resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 1001
    merkez ortasaha alternatiflerimizden. jem paul karacan değil ama jose rodriguez böyle bir adam.

    şans verildiğinde ortasahada bocaaladığı bir gerçek. geride bıraktığımız sezonda la liga 'da otuza yakın maç yapmış olmasına karşın, süper lig de şans verildiğinde özellikle top ayağındayken telaşlı halleri, riskli tercihleri ve yaptığı top kayıpları elbette akıllara soru işareti olarak kazınıyor.

    ama sen doğru düzgün bonservis bile ödemediğin adamdan (sev ya da sevme) selçuk inan ya da muadili bir performans beklersen. :)

    her ne kadar la liga 'da sağ kanat oynasa da bence de kendisi kesinlikle bir merkez oyuncusu. ne ofansif ne defansif olanından. belkide bu ikisinden birini tercih ettiğinde ya da oyunu bu iki seçenekten birine evrildiğinde iyi bir oyuncu olacak jose. bunun en bariz "olumsuz örneği" de emre çolak. iyi maçlar çıkardı ama iyi bir meziyete sahip olamadı bu çocuk. hepsinden biraz biraz biraz ama hiç birinden net bir tane yok. imkansız paslar, imkansız şutlar, faydasız çalımlar. sırf bu yüzden hiç bir sezon ilk 18 'e yazmadık/yazamadık emre 'yi... bir başka örnek, bilal kısa 'nın bu meziyetlerini kazanması neredeyse 30 senesini almış. ülkemizde olgunlaşma yaşı diğer avrupa ülkelerine kıyasla oldukça geç.

    * uygun maliyet
    * bir dönem real madrid oyuncu havuzunda yer alması
    * yabancı kontenjanı
    * genç yaşı
    * (bana kalırsa) 5-6 milyon € 'luk transfer yapabilecek bir oyuncu olması

    ... gibi kriterler de değerlendirilerek, kesinlikle takımda tutulması gerekiyor. biraz da tüccar mantığıyla yaklaşmak gerekiyor. zaten yabancı serbestliğinin en güzel tarafı bu. al 700-800 'e sezonda yapsın 15-25 maç sat 3'e 4'e. he baktın hakikaten takımın bir parçası oldu, takımda tutarsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın