resim
José Rodríguez Martínez
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 995
    bana kalirsa, jose rodriguez hem galatasaray yonetimi, hem teknik heyeti hem de galatasaray taraftari icin turnusol kagidi gorevi gorecektir. sozlukte iki grup var: kendisini selcukla karsilastiranlar ve selcuktan iyi bulanlar, bir de kendisinden umitsiz olanlar ve genc oyuncu transferine karsi olanlar. sahsi fikrim bu iki gorus de saglikli degil.

    1-)jose-selcuk karsilastirmasi cok ama cok sacma bence. su anda jose'nin selcuktan daha iyi olmadigi cok acik. ama sunu atliyoruz: jose daha 21 yasinda. evet su anda selcuku kesemez ama 24-25 yasinda futbolu olgunlasan bir josenin selcukun su anki halinden daha kotu olacagini da kimse iddia edemez saniyorum. yani burada potansiyeline yatirim yapilan bir genc futbolcu var. yatirim dedigime de bakmayin. kendisinin bonservisi yok, yillik kazanci dusuk. yani jose galatasaraya 15 sene hizmet edebilir, ya da bonservis kazandirarak takimdan ayrilabilir. hicbir sekilde kendisinden zarar etmeyecegiz.

    2-) gelelim genc futbolcu dusmani hastalikli zihniyete. ya kardesim siz surekli 28+ transferler yapan surekli hazirdan yiyen takimdan nasil surekli basari bekliyorsunuz. yahu dusunsenize su son 4-5 senede olanlari. drogba, sneijder, eboue, podolski, melo, riera, vs. hepsi kariyerli, hepsi cok fayda sagladi ama sadece bu tarz isimli futbolcularla nereye kadar devam etmeyi dusunuyorduk?
    artik joseye, caroleye, sinana,emre colak'a, denayere, tellese, brumaya ihtiyacimiz var bizim. tabiki baslarina sneijder,muslera gibi komutanlari bulduk mu da alacagiz ama bir takimda herkes komutan olamaz.

    kisacasi; genc futbolcu meselesi bizim icin bir zevk meselesi degil, bir zorunluluktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın