resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 4788
    kendisiyle niye sözleşme imzalıyoruz onu anlamıyorum. mali durum ölmüş bitmiş. iflas edilecek, galatasaray batacak bile deniliyor. gerçektir, değildir değil mevzu. galatasaray hakkında bu tip şeyler konuşuluyor artık. bu kadar ciddi olmasa bile, çok kötü durumdayız
    .
    `ingilizler gibi toplu halde futbol oynamak, bir renge ve isme sahip olmak ve türk olmayan takımları yenmek.` hatırladınız mı ? bu şekilde yola çıkan takım, avrupa kupalarından men edilecek. isterseniz hamit ile yine sözleşme yapalım. hazırlık maçlarımızın hepsini de türk olmayan takımlar ile oynarız.

    bizim öncelikle yönetim sistemimizi değiştirmemiz lazım. ya ibra etme mevzusu gerçekten ciddi hale gelecek ve çok ciddi bir denetleyici ile anlaşacağız ya da kulüp yabancı sermayeye satılacak. bu tip zenginler, kendi şirketlerini yani kendi paralarını sizce böyle riske atar mı ? etrafınızda patron varsa sorun bakalım mesela 2 sene üst üste doğum yapan çalışanına ne yapıyor. sakatlık gibi düşünün bu mevzuyu işte. bir sorun bakalım ne yapıyormuş.

    yapacağımız transferler martin linnes gibi, lionel carole gibi, jose rodriguez gibi, wesley sneijder gibi, sinan gümüş gibi olmalı. oynatabileceğin, uzun yıllar katkı alabileceğin ve satarken kazandığın paranın bir kısmını kasana atarken, kalan kısmıyla çok genç alternatifini alabileceğin adamlar olmalı. bu süre zarfında da sattığın adamın yedeği ve yeni alacağın genç rotasyona girer.

    kulüp ölüp bitiyor, hamit ile sözleşme yenilenmesi konuşuluyor. abi ne yapacağız hamit'i 2-3 milyon euro bonservis ile mi satacağız seneye ? hey allahım ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın