• 1049
    ya kendisinin benimle, ya da benim ilgi alanımız dışında cümlesiyle bir problemim var. bu zamana kadar sildiği bir çok entry'imde haklıdır diye ısrar etmedim ama brezilya hakkında şu entry'yi neden sildiğini anlamadım.

    --- alıntı ---

    2014 dünya kupasından önce, brezilya'nın gettoları, yani bizdeki tabirle varoş kesimin yaşadığı arka mahalleler olan favelalarında polis ve ordu tarafından katliam yapılmıştı. çocuk falan demeden bir sürü kişi öldürülmüştü. gerçi bunların favelaları bizim fikirtepe gibi değil tabi, giren bir insan en iyi ihtimalle soyulup dövülmüş bir şekilde çıkarmış ve orada yaşayanların büyük çoğunluğu bir suçla doğrudan ya da dolaylı olarak bağlantılı olurmuş. yine de yargısız infaz yapılıp çocukların öldürüleceği kadar nasıl suçlar işlendi bilemiyorum. bu da malesef dünyanın çirkin yüzü.

    --- alıntı ---

    brezilya'da 2014 dünya kupası ile bağlantılı gerçekleştirilmiş polis operasyonlarından bahsediyorum. bir sürü spor gazetesinde, sitesinde, blogunda yayınlanan olaylar nasıl bizimle alakasız oluyor anlamadım? aynı başlıkta brezilyada topa vuran köpek videosu bizle daha mı çok alakalı?

    edit: kendisi mesaj yoluyla yanlışlık olduğunu, başka bir entry'yi silecekken yanlışlıkla benim entry'mi sildiğini belirtti, ben de yanlış anlaşılmalara yol açmaması için belirteyim dedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın