resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 728
    medyaya verdiği beyanatları bir kenara bırakırsak türkiye'deki gelmiş geçmiş en iyi kulüp başkanlarından biridir. herif iki senede aziz yıldırım'ın 15 yıldır öğrenemediği transfer işinin kurdu oldu, bu kadar düşük maliyetlere beşiktaş'ın şu anki kadrosunu kurmak inanılmaz bir başarı bence. öbür yandan hükümetin çarşı grubu'na olan nefretine rağmen eğile büküle stadını da yapmayı başarıyor. şaka maka yakın gelecekte beşiktaş'ın makus talihini değiştirecek gibi.

    medyadaki açıklamalarını ise inanarak yapmıyor bence, sadece gaza gelmek için bahane arayan beşiktaş taraftarına zihinsel mastürbasyon yaptırıyor. biz sneijder'i aldığımız zaman "ben hiçbir futbolcuya böyle paralar vermem" diyor, sneijder'in transferiyle ezilen beşiktaş taraftarı "ooooo aynen başkan aynen ya, biz öyle har vurup harman savurmayız ya, biz çok başkayız ya" deyip keyifleniyor. sonra ronaldinho'nun peşinden koşuyor, alamadıktan sonra birkaç ay bekleyip "ronaldinho beşiktaş'ın kapısından geçemez artık, görüşeyim diye haber yolluyor reddediyorum" deyip yine gaz alıyor. çünkü gayet iyi biliyor ki beşiktaş taraftarı "ulan birkaç ay önce 'bir futbolcuya 3-4 milyon euro maaş ödemem' diyordun, ne oldu şimdi" diye sormayacak, "aynen aga ronaldinho kendi kaybetti, helal sana başkan dik durdun" deyip sesini kesecek.

    ara ara "bizim stadımızı toki yapmadı, kendimiz yapıyoruz" çekiyor, beşiktaşlıların cümlesi mest oluyor, "stat ne zaman yapılacak başkaaaan" diye isyan eden adamlar "tabi abi ya, bizimkini toki yapmıyor ya, biz başkayız ya" deyip afyonu yutuyor, fikret orman da onları sakinleştirip işine gücüne dönüyor. bizim maçtan önce televizyona çıkıp "demba ba galatasaray'a koy" diye tezahürat yapıyor, çünkü biliyor ki beşiktaş taraftarı bu videoyu facebook'ta twitter'da binlerce kez paylaşacak. "lan sen koskoca beşiktaş başkanısın, rakibine böyle bir saygısızlığı nasıl yaparsın" diye sormayacak. "ooo başkan bile havaya girmiş :)))" deyip gaza gelecek olan mal sürüsünü böyle böyle gayet iyi yönetiyor bu adam.

    yaptığı bütün denyoca açıklamalar beşiktaş taraftarını bebek gibi pışpışlayıp gazını almak için kısacası. bu herif göründüğü kadar aptal değil yoksa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın