2015-16 Türkiye Kupası E Grubu 5.Hafta Maçı
20:45 Manisa 19 Mayıs Stadyumu
1 - 1
  • 90
    galatasaray'in korkunç oynadigi bir ilk yari ve uzerine biraz kipirdandigi bir ikinci yari seyrettik. takim cidden tat tuz vermiyor. belki de son sansini kullanan kimi oyuncularimizin lakaytligi sahiden inanilmaz. ulan galatasaray'dan gonderileceksin belki de, galatasaray lan galatasaray! daha onemli ne olabilir? az kipirdansaniza. pes.

    cenk: yedigi golu cikartabilir miydi diye uzun uzun dusundum ama cikartabilse zaten cenk olmazdi sanirim. sakatligi ise cidden endise vericiydi. neyse ki ucuz kurtulmus.

    eray: cenk sakatlaninca oyuna girdi ve ilginc bir sekilde iyi bir mac cikardi.

    tarik: futbolcu falan degil. cidden cildirmamak isten degil. su adamdan yedigimiz kazigi dusundukce sinirden kendimi isiracak gibi oluyorum. satalim. satamiyorsak da florya'daki salonda agirlik olarak kullanalim. kuvvetlenmek isteyen bunu halter gibi kaldirip indirsin.

    denayer: hiziyla ve sezgileriyle fark yaratti. iki pozisyonda neredeyse gol yememize sebebiyet verecek hatalar yapmasina ragmen hatalarini telafi etti. chedjou ile beraber bu takimin tandem benim dedi.

    semih: uzun suren formsuzlugunun ardindan iyi is cikardi kanimca. son dakikalarda yerini koray'a birakti.

    koray: cok kisa sure aldi. bir numarasini gormedik.

    carole: sakatliktan istenilen sekilde donmedigi acik. en buyuk faydasi hava topu mucadelelerindeydi. bizim savunmanin cok eksik oldugu o konuda faydasi buyuk.

    rodriguez: rezalet oynadi. tahammul sinirlarini asacak kadar rezalet.

    bilal: galatasaray icin iyi bir yedek. bunu gosterdi yine.

    emre: dogrusu gitmesi konusulan bir isim olarak cok daha iyi oynamasini beklerdim. maalesef vasatin azicik ustundeydi.

    linnes: takimin net olarak en iyisiydi. ama sag acik falan degil. sag bek. terim'in eboue'yi sag acik, sol acik fantezileriyle oynatmayi birakip sag bek yapmasinin ardindan nasil taslar yerine oturduysa denizli de vakit kaybetmeden bunu yapmali.

    yasin: oha entry'yi ilk yazdigimda bunu unutmusum. macin icine ettigi gercegi karsisinda kafamdan silmisim herhalde kendisini. rezalet rezaletoglu seklinde oynadi.

    umut: kizamiyorum zira yetenegi yok. gol atmasina sevindim. ama su haliyle keske oynamayip dinlenseydi.

    edit: yasin'i unutmusum, ekledim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın