resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 1708
    hani halı sahada aldığı her topta çalım ya da şut deneyen "aslında çok rahat süper ligde oynardım ama hoca hıyarlık yaptı, torpilim de yoktu" gibi bahanelerle neden futbolcu olamadığını maçtan sonra sigara içerken açıklayan kişiler olur ya, aynı onlar gibi hareketler yapan futbolcu.

    bu kişiler maçta futbol değil sadece top oynarlar ama futbol oynadıklarını sanarlar. yasin de acilen top oynamayı bırakıp futbol oynamaya başlamalı.

    19 ocak akhisar belediyespor galatasaray maçında yaptığı hareketler kabul edilir gibi değil. bazı yetenekleri ve belli bir çabukluğu var ama bu kadar bencillik olmaz. en başta takım arkadaşlarına saygısızlığa girer. ya as takımdaki yerini kaybettiğini düşündüğü için maçta sürekli "ben" şeklinde oynayıp hocaya kendini göstermek istiyor. ya da "ben kupa futbolcusu değilim" kafasıyla kupa maçlarını hafife alıyor. bu kafayla giderse hem galatasaray'daki hem de milli takımdaki yerini iyice kaybedecek. kafanla oyna şu oyunu yasin. bencilliği bırak. fazlasını değil doğrusunu yap.
App Store'dan indirin Google Play'den alın