resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 245
    yeni lakabı airlinnes falan olabilir 3-5 maça. iyi futbolcu olduğunu zaten biliyorduk. bize katkı sağlayacağını da üç aşağı beş yukarı gördük. 4-5 maç oynasınlar chedjou ve denayer ile, stoperlerimizin de hataları azalacak. chedjou'nun sabri'nin açığını kapatırken sakatlandığını unutmayalım mesela.

    aynı mali boyutta bir forvet, bir de orta saha alıp sene sonu da bruma ile bir sene oynarsak, takımdaki çöpleri temizlersek kadro manasında güzel şeyler görürüz gibi. ama borçların kapanması, şampiyonlar ligine uzanma çabamız kesinlikle söz konusu değil. onun için türk futbol kulüplerinin yönetim yapısının değişmesi lazım. laf olsun diye ibralar olmayacak, yönetimler "dernek" yönetmeyecek falan.

    son 1-2 senedir dernekler yasası olsun, kulüplerin yönetim sistemi olsun beni sneijder'den bile maksimum keyif alamama noktasına getirdi. adam muhteşem bir maç oynuyor. 1 saat çok mutlu oluyorum. sneijder iyi ki bizde diyorum. sonra aklıma kulübün mali yapısı geliyor. yönetim şeklimiz geliyor. dernekler yasası geliyor. ibra sistemi geliyor. lise geliyor. üzülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın