• 178
    arkadaşlar bu adamın maç anlatması sizi neden uyuz ediyor anlamıyorum. sanki şampiyonlar ligi filan veya epl maçı anlatıyor adam. maç boyu geyik yaptı. sen rodrigezi gördün mü filan diye yanında ki adamla taşak muhabbetine geçtiler. tarık gidiyor nereye gittiğini kendi de bilmiyor filan diyor. siz baksanıza eğlencenize bakın abi nasıl bakıyor. s

    yok yaşlanmış yok kafası günümüz futboluna basmıyormuş yok yabancılara laf atıyormuş türkleri övüyormuş

    yav bırakın bu işleri allah aşkına adam alt tarafı spiker büyük harf olsa öyle yazacağım spiker adam muhabbbet eder gibi maç anlattı siz ne istiyorsunuz anlamıyorum. gooooaaaalll diye çığlıklar mı atacak. döndü sabri mi diyecek ne yapcak?

    yorumcu çok konuşur gitsin. bu ne biçim kadro o orada oynar mı? hoca istifa. bu ne kadar kötü spiker maç anlatmasın. ya kardeşim alt tarafı sıradan bir maç niye böyle her maç gerginsiniz ve bir şeyi beğenmiyorsunuz ben anlamıyorum.

    spiker maç anlatmayı unutur mu? eskisi yenisi mi olur bunun. ercan taner maç anlatır eskiden daha iyiydi şimdi heyecanı yok denir. yahu daha geçen yaz türkiyenin en iyi spikerlerinden olan levent özçelik bir maç top zidane'da dedi ya zidane'da. adam futbolu bırakaları asırlar olmuş. olur böyle bir spiker yerden yere vurulur mu. onu da ilk defa burada görüyorum.

    herkes sizin istediğiniz kadroyu sürmez. kimse sizin sevdiğiniz adamı oraya oturtmaz. kimse size spiker beğendirmek zorunda değil. her şeyi beğenmeme ve eleştirme size ne getiriyor anlamıyorum hele ki bu maçta.

    açın maçı izleyin gol olunca sevinin yediğiniz zaman üzülün sonra tv'yi kapatın o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın