• 45
    galatasaray yönetimi alenen yalan söylüyor. çapsızlıklarına kılıf arıyorlar. transfer yapamadık, yapamayacağız, sportif başarısızlık geliyor dememek için yeni bir gündem atıyorlar. bizim suçumuz değil minvalli senaryoyu da sundular. https://pbs.twimg.com/media/CURuUosXAAE07MM.jpg uefanın vereceği önce uyarı, kınama, para cezası, puan silme, kupalardan men şeklinde cezai yaptırımlar sırasıyla belirtilmiş burada. peki galatasaray uyarı aldı mı? kınama? para cezası? hiç biri yok. ama men var. işleri güçleri yalan dolan.

    galatasaraylılar ayılın. bu adamlar alenen vasatlıklarını örtmek için kullanıyorlar bu işi. maşadır bu yönetim. galatasaray yönetimi şu an bile isteye, ceza gelsin isteğindeler. buna göre de sunum yaptıklarına eminim. bu adamların galatasaray lehine bir şey yapma ihtimalleri yok.
    bu kadar sıkıntıdan haberdar olan yönetim, neden burak yılmaz'ı 10 milyon euro gibi bir rakama satmaz. aktif para girişi olduğunda zaten bu durumdan kurtarıyorsun.

    bunların derdi, galatasaray'ı küçültmek. en küçük haliyle kalsın, biz yönetelim, biz yiyelim paraları diyorlar. azıcık onurları varsa, burak yılmaz'ın satılmayışını açıklasınlar.
    wesley sneijder'in sözleşmesini taraftar baskısıyla yenilediklerini anlatsınlar. asıl niyetlerinin sneijder'i göndermek olduğunu açıklasınlar.

    inanmayın ey ahali, galatasaray göz göre göre bilerek karanlıktaymış gibi gösteriliyor. galatasaray'ın gayrimenkullerinin %20 lik kısmıyla borçlar ödenir fenerbahçe ve beşiktaş'ı da satın alabilir. dedeler ve torunları daha fazla ekmek nasıl yerize, keriz arıyorlar.

    son 5 yılın en düşük seviyesine geldi bugün hisseler. daha büyük değersizleştirme yolunu aziz yıldırım izlemedi. el birliğiyle galatasaray batışta gibi servis yapılıyor. aynı şeyi ali samiyen arazisinde de yaptılar. yok pahasına araziyi verdirdiler.
    aynı numarayı yapıyorlar, galatasaray'ın türkiye'nin en değerli yerlerindeki gayrimenkullerine yok pahasına birileri çökecek. yolu yapılıyor. gebe bırakılıyor, itibarsızlaştırılıyor.
    hepimiz göreceğiz yakın zamanda, bu olayların peşine gelişecek süreci.

    adnan polat'ın olimpiyat komitesi başkanlığına giden yolda, enerji santralleri ihaleleri almasını sağlayan o peşkeşlerin aynısını dursun özbek ve tayfası yapacak. belki dursun özbek yapmayacak ama birilerine bu fırsatı verecek.

    bu söylediklerimin hiç biri senaryo değil. ali samiyen arazisini 1/4 fiyatına alıp, sonra galatasaray'a hibe stad verdik diye reklam edenlere galatasaray'ı muhtaç edenleri unutma ey galatasaray'lı.

    galatasaray batmaz, batamaz. bu yalancılara inanmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın