resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5101
    hala kendisi için geç değil. 11'de oynar, 11'de oynarken sneijder'i de yedekler. kendisi iç sahada orta sahayı da yedekler, 4-2-3-1'in üçlüsünde oynar ve yedekler.

    emre belirli bir seviyeye gelmiş, yetenekli bir oyuncu. kendisini çok az şekillendirdik. çok az şekillenmiş kısmı bile ara ara güzel işler yapıyor. takım oyununa yatkın kanat oyuncularından. avrupa'da oynadığımız maçlarda kanatlarda çok iş yapamaz. hatırlayın amrabat, bruma nasıl iş yapıyordu avrupa maçlarımızda. çünkü avrupa'da bize hem kilit açan, hem yardıran adamlar lazım. keita bunun en güzel örneğiydi. amrabat ve bruma ise yardırıp sağa sola çeke çeke gittiklerinde iş yapıyordu. real madrid'in içinden yürüyerek geçen bruma, manchester united'ı terleten amrabat'ı hatırlayın.

    emre için hala geç değil. 25 yaşında henüz. bilal kısa'nın 30'lu yaşlarında rotasyonda olmasına sıcak bakıyoruz. emre'ye de o yaşlarda sıcak bakabiliriz bence. altyapımızdan çıkan, kesinlikle aydın yılmaz ile kıyaslanmaması gereken, kesinlikle arda ile de kıyaslanmaması gereken biri. o emre. aydın ile de, arda ile de alakası yok. oyun stili ligde oynayacağımız maçlarda kanatlarda oynamaya müsait. avrupa'da ise sneijder yoksa oynar, astana tarzı rakiplere karşı içeride dışarıda kanatta oynar, kilit açılması gereken anlarda oyuna girer.

    iyi oyuncu emre. aldığı para da az. kadroda bulunması gerekir bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın