resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5092
    hala daha arda turan kıyaslaması yapılyor. adam 4 ay sonra 25 yaşını dolduracak. bundan umudu olanlar da bruma' ya sallıyor ya o da ayrı bir mevzu.

    arda 21 22 yaşındayken zaten galatasaray' ın en önemli oyuncularından biriydi. ya geçmişi unutuyorsunuz ya da arda nefretinizden o berbat geçen sezona takılıp kalmışsınız. bu takım şampiyon olurken de ve ligin en zor maçını oynarken de sivas deplasmanında, arda yine başroldeydi. 7 gol 14 asistle sezonu bitirdi ki o zaman daha 20-21 yaşındaydı. emre çolak' ın süper lig kariyerinde 9 golü, 13 asisti var daha. mevkileri farklı filan da diyebilirsiniz gerçi, çok itiraz edemem ona ama emre' nin galatasaray formasıyla yıldızlaştığı maç sayısı bir elin parmakları kadar bile yoktur. emre' yi arda ile kıyaslamak çok saçma. emre en fazla iyi bir orta saha oyuncusu olur, galatasaray' a katkı verir falan. çok avrupa isterse de orta sıra avrupa takımlarında falan takılır. emre ile arda' nın oyun görüşü ve oyun zekasındaki arasındaki farkı görmek için futboldan anlamaya falan gerek yok. mesele bir iki güzel hareket yapmaksa özer hurmacı türk messi diye paylaşılıyordu youtube da. emre çolak' tan dünya çapında futbolcu falan olmaz. bu arkadaşa dair umutlarınızı bruma' ya falan yönlendirin, o çok aha potansiyelli.

    edit: bakmayın emre' ye gömdüğüme. ben arda ile kıyaslanmasını yanlış buluyorum yoksa emre' yi severim ve artık ilk 11 oyuncusu olması gerektiğini düşünüyorum ama emre biraz kendine de bakıp ben nerede hata yapıyorum diyecek bir zahmet.

    edit: ayrı entry yazmayıp buna devam edeceğim hala daha arda ile kıyaslanıyor artık gülüyorum. arda galatasaray' da oynarken de milli takım oyuncusuydu, yıldızdı. yıldız olduğu için 10 numara verildi, kaptan yapıldı. emre çolak' ın kaptan yapılma ihtimali, 10 numaranın emre' ye verilme ihtimali oldu mu hiç? olmadı. çünkü emre bırakın arda' dan daha yetenekli olup işlenirse daha iyi yerlere gelmeyi arda' nın galatasaray' da 20 yaşında yaptığı şeyleri bile 25 yaşına kadar daha yapamadı. kendinizi böyle kandırın ya da arda' ya böyle çakmaya(!) devam edin siz bilirsiniz. 4 ay sonra 25 yaşını dolduracak adam daha galatasaray' da kadroya giremezken şu an dünyanın en iyi 100 futbolcusundan biri olan, dünyanın en iyi 10 takımından biri olan takımda 10 numaralı formayı giyen ve sonra da dünyanın en iyi takımına transfer olan arda turan ile kıyaslanıyor. o zaman bizim mahalledeki sinan da dünyanın en iyi futbolcusu çünkü çok yetenekli ama yeteneklerini sahaya yansıtamıyor tek sorun o. emre bu kadar iyiyse bir zahmet göstersin artık da biz de haksızmışız diyelim. 25 yaşına gelmiş önünde üst düzey futbol oynayabileceği 7 yılı kalmış, yani kariyerinin yarısını geride bırakmış ve daha galatasaray' da kadroya giremeyen adamı arda ile kıyaslayıp arda' dan daha yetenekli diyorsunuz. bunu 17 18 hadi 19 yaşındaki adam için söylersin anlarım da 25 yaşına gelen adamın artık yeteneği konuşulmaz, performansı konuşulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın