resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5091
    yetenekli olduğu su götürmez bir gerçek. ama emre'nin en büyük zaafı orta yolu yok. emre orta yollu oynamaz. ya harbi harbi iyi oynar. ya da aşırı kötü oynar. bu sorunu emre çolak'ın özellikle son 4 senede forma şansı bulmasının önünde çok ciddi bir engel oldu. kötü olduğu zaman öyle toplar kaptırıyor ki rakip muazzam bir kontra atağa çıkıyor. bu durum kendisiyle çalışan birçok hocanın kendisine fazla şans verememesine sebep oldu.

    fatih terim dönemindeki performansı nedeniyle birçok kişinin umudu var kendisinden. ancak fatih terim'li 1. sezonda iyiydi emre. 2. sezonda düşüş sinyallerini vermiş laubaliliklere başlamıştı. bi maçta hiç unumam fatih terim'i çıldırtmış fatih terim kendisine küfür ederken objektiflere yakalanmıştı.

    evet yetenekli çocuk ama ciddi mental defoları var. en önemli sorunu içindeki esenler apaçisini bir türlü dizginleyememesi oldu. ve kendisi farkında değil ama şuan hala takımdaysa bu florya'da yetişmiş olmasının sayesinde. yoksa 3 senedir orada burada kiralık geziyordu.

    sırf florya'da yetişti diye ayrılığına şuan bile çok sıcak bakamıyorum, çünkü yetenekli ve yerine göre iyi bir hamle oyuncusu olabilir diye. ama emre çolak'tan öyle yüksek beklentilerim de yok. şahsi fikrim transfer yasağı alma ihtimalimiz gündemdeyken kendisi takımdan gönderilmemeli. emre'ye kadar gitmesi gereken çok kişi var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın