resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5090
    bu gün hakkında yazılıp çizilenler geçmişte arda turan hakkında da yazılıp çizildi.
    oyuncu gitti ispanya futbolunun tepesine çıktı. o dönem konuşanlar başarılara imza atmaya başladıkça atletico madrid'de kendini futbola verdi, takım oyunu oynamaya başladı gibi abuk subuk laflar ettiler.
    mevzu şundan ibaret. sen elindeki potansiyelli oyuncuyu geliştiremiyorsun. sistemin afedersin yarak gibi. futbolcuyu kaybetmek adına başta adaletsizlik olmak üzere ne gerekiyorsa var.
    bruma'nın ve amrabat'ın gönderilip umut bulut'un sağ kanatta oynatıldığı bir takımdayız. fazlasını söylemeye gerek var mı bilmiyorum.
    emre'nin mevcut kapasitesi bu takımda oynamayı hakeden ilk 11 oyuncunun içerisinde üst sıralarda. potansiyeli ise zirveyi zorlar.
    işte insanlar bunu diyor. burak gücenmesin diye transfer politikası belirlenen ortamda umut'a, burak'a, sabri'ye ve hatta tarık çamdal'a, semih'e tanınan şanslar bu çocuğa da tanınsın istiyorlar.
    evet emre teknik adamların sevgili kulu değil. bu bile karakterinin düzgün olduğunu gösteriyor. ona buna yalakalık etmiyor, hizipçilik yapmıyor. herkes tutturmuş çalışmıyor diye. kim çalışıyor amına kodumun takımında. maç başına 13 kilometre verimli koşu ortalaması olan, alman disiplini almış grosskreutz bile çalışmadı. bir hımbıl olarak ülkesine döndü. çalışmıyorsa sorun senin üzerine kelebek konmaya layık sisteminde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın