resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 5086
    değil lucescu' nun mourinho' nun elinde de olsa olacağı az çok budur. fatih terim' in elindeydi de ne oldu? arda, gerets' in elindeydi, aynı gerets' in elinde aydın da vardı ama arda oldu aydın olmadı.

    birilerini öveceğiz diye başkalarını küçültmek zaten huyumuz da arda antipatinizi(hadi nefretinizi demeyeyim) bir kenara koyun artık. arda çok büyük futbolcu. arda' nın oyun zekası, saha görüşü türk futbol standartının çok üzerinde. onun yarısı emre' de olsa şimdi selçuk' u falan kesmişti ama yok ve olmayacak da. hala nerede çalım atılır, nerede pas evrilir onu bilmiyor emre. serdar özkan avrdı bir ara, arda' ya çalım öğretmişti. o serdar özkan' ın kariyer zirvesi bir zamanların barcelona efsanesine asit yapmaktan ibaret iken arda henüz kariyerinin zirvesine varmadı bile. daha dünya tarihinin en büyük futbolcularından biri olan messi ile kupa kaldıracak arda.

    emre çolak arda' nın kramponlarını taşıyamaz. arda daha 20 21 yaşındayken liverpool savunmasıyla ta.ak geçip ümit karan' a gol attırıyordu liverpool deplasmanında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın