• 10
    burak yılmaz bu işin ilk ve en önemli adımıdır ve maalesef kendisi dışında para edecek bir galatasaray evladı pek görünmüyor. belki semih o da mancini'ye itelersek. onun dışındakiler galatasaray'ın evlatlarını paraya çevirmekten çok galatasaray'ın parasındaki ipotekleri kaldırmak olur serbest bırakacakları maaş bütçesini düşününce.

    biraz mantıklı düşündüğümüz zaman;

    selçuk, burak gönderilirse verim alınabilecek bir adamdır papazları yalnız bırakırsan işini yapmaktan başka bir aksiyon gerçekleştiremezler. ama kesinlikle maaşında indirime gitmeli lamı cimi yok.

    umut, maçlara eğer başka alternatif kalmadıysa son 10 dakika falan girdiği sürece çok sorun değil, sene sonuna kadar kalsın ve yollansın.

    bilal, az maaş alır yedek oturur ve umut gibi maçların son aşamalarında girerse hem faydalı da oluyor, sözleşmesini uzatmazsın bitince gider.

    emre çolak, has galatasaray evladıdır!! ama ezik bir tip olduğundan ortamını bozarsan öyle aptal aptal zıplayamaz boş boş konuşamaz yani burak ve semih giderse * düşük maaşı ve genç olması sebebiyle sözleşmesi bitene kadar kalabilir, talibi çıkarsa da satılabilir.

    yasin, muslera'ya verin florya'nın dışına degaj yapsın*.

    eray, antreman sahamız değişti diyip siktir boktan boş bir arazinin adresi verilsin arabasını çeker oraya boş boş durur geri dönmeyi de akıl edemez.

    hamit, katar matar diyorlardı bu işi bağlasınlar ya da ciddi ciddi sezonun ikinci yarısı sadece dakika başına 200 euro alsın maç başı 18bin euro ediyor sabit ücret yok prim yok oynadığı dakika başı 200 euro temiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın