• 4366
    nisan ayında 2 yaşına girecek bir oğlum var. yemin ederim doğduğu günden beri ninniler ile değil galatasaray tezahüratları ile uyuttum her zaman. daha 10 dakika önce yatırdım. omuzuma yattı nevizade ile başladık, selçuk inan-sneijderiyle dedik, çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın ve kapanışı güneş doğmasın güller açmasın ile yaptık. oğlum 21 aydır bu şekilde uyuyor. sürekli olarak galatasaray videoları izletirim. çocuk işte 5 dakika izler sonra sıkılır çeker gider ama hagi'nin rapid wien'e attığı golde ercan taner'in defalarca hagi demesinden sonra kollarını havaya kaldırır "haddi" diyip kahkaha atar daha tam konuşmayı sökemedik.

    her neyse anlatmak istediğim çocuğuma daha bebekken ben bu sevgiyi aşılamaya çalışırken bu takımı yöneten vasıfsızlar siz benim galatasaray sevdamdan ne istiyorsunuz? ben her gün bir kötü haber almak zorunda mıyım? tribüne gel dersiniz geliriz, ürün al dersiniz alırız, gs mobile kullan dersiniz kullanırız ee biz daha ne yapalım biraz da siz bir şeyler yapın da şu taraftarın yüzü gülsün. biriniz de sömürmeyin şu kulübü. ama maşallah ne kulüpmüşüz sömüre sömüre bitiremediler.

    "kravatlılar gider atkılılar kalır" bu söze bayılıyorum. doğuştan bir atkılı yetiştiriyorum. menfaatsiz çıkarsız sevecek galatasaray'ı. ona bırakacağım galatasaray sevgisi benim en büyük mirasım olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın