• 679
    bugüne kadar ffp nedeniyle kimseye turnuvalarından men cezası vermemiş, ayrıca kulüplere genel transfer yasağı verme yetkisi de bulunmayan kurum.

    ekonomik gerekçelerle men cezası vermenin son seçenek olduğunu açıklamışlardı. daha çok kulüplerin mali yapılarını sağlıklı hale getirmeleri için bir takım düzenlemeler getirdiler hep pek çok kulübe. transfer konusuna gelince; dediğim gibi genel bir transfer yasağı getirmeleri mümkün değil. en fazla kendi turnuvalarında oynamasını engelleyebilirler bu oyuncuların; ancak bunu da bugüne kadar yapmadılar hiç. onun yerine uefa'ya verilen oyuncu listelerinin üst limitini azalttılar.

    dolayısıyla galatasaray'a da korkmayı gerektirecek bir ceza vereceklerini düşünmüyorum. en basitinden beşiktaş'a, inter'e vs. verilen gibi bir ceza verirlerse bu bizim için kurtuluş olacaktır. sattığın kadar al, maaş yükünü azalt falan diyorlar çünkü. geçmişte yapılan yanlışları düzeltmeye başlayabiliriz böylece. umarım ceza bu şekilde gerçekleşir ve bu fırsatı iyi değerlendiririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın