resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10764
    burak yılmaz'ın şu hali türk futboluna bir ders olmalı. bu adamın özellikleri en başından beri belliydi. ama şuan iyi yaptığı şeyleri de yapamıyor. neden?

    nedenini açıklayayım. burak yılmaz 2.5 senedir galatasaray'da 3 4 senedir de milli takımda alternatifsiz. adam bu süre zarfında benim hatırladığım 4 5 tane sağ adele sakatlığı geçirdi. adele sakatlığının tam düzelmesi çok önemli. çünkü %100 iyileşmemiş adele oyuncu oynarken sakatlanmasa bile oynarken %100 sağlıklı haline kavuşamaz ve 2 ay içinde yeniden sakatlanır.

    burak yılmaz gerek milli takımda gerekse galatasaray'da alternatifi olmadığı için yaşadığı her adele sakatlığı sonrası adelesi %100 iyileşmeden ya galatasaray'da ya da milli takımda oynatıldı. ama hep oynatıldı. zamanında oynatılmasa, tamamen iyileşmesi beklense burak aynı yerden 4. yada 5. kez sakatlanmazdı. adamın sağ adelesi deyimi yerindeyse yalama oldu. bugün bazı şeyleri artık doğru yapsan bile o adele %100 sağlıklı bir hale kavuşur mu meçhul. yalama oldu, alışkanlık yaptı bi kere sakatlanmayı. o yüzden artık burak'a fazla yüklenmeyeyim desen bile o adele yine sakatlanabilir. çünkü o adeleyi yalama yaptıktan sonra iyileştirip %100 sağlıklı hale kavuşturmak çok zor.

    sonuç olarak alternatifsizliğin getirdiği yüklenmeden dolayı burak yılmaz'ın sağ adelesi yalama olmuş durumda. azcık kendisini zorlasa bu maç olmazsa sonraki maç o adele sakatlanacak. burak yılmaz bunu çok iyi biliyor. sürekli bunun korkusu ve tedirginliği ile oynuyor. zaten adamın tek becerisi savunma arkasına atılan toplara depar atıp gol yapmaktı. adelesini azıcık zorladığında elinde kalacağını bilmenin korkusu artık bunu da eskisi gibi yapmasına imkan tanımıyor. sonuç. burak yılmaz tam bir çöp.

    kendisini bu sağ adele ile satabileceğimizi de hiç ama hiç sanmıyorum. çin'e gider belki de west ham lazio falan çok zor. çünkü kulübün doktorları sakatlık geçmişini incelediklerinde bu adamın sürekli sağ adeleden sakatlandığını görüp hoca bu adamın sağ adelesi ölmüş paramızı daha adam akıllı bi yerlere harcayalım diyecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın