resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10760
    spor basınında hunharca savunulan futbolcu.

    kendisini savunanlara bir forvetin yapması gerekenleri ve kendisinin bu yapılması gerekenlerden kaç tanesini yapabildiğini sorduğunuzda, aynı kişiler mavi ekran verip kalacaklar oysa ki;

    kaleye sırtı dönük top alma – yok
    duvar olabilme özelliği – yok
    kafa topu indirme – yok
    pas verme kabiliyeti – yok
    birebirde adam geçme – bazen bala göte onun dışında yok
    top sürme – taca doğru var onun dışında yok
    ikili mücadele kazanma ve pres – var ama faul yaparak onun dışında yok
    defansın arkasına sarkma – var ama yüzde doksan ofsayt
    bitiricilik – ofsayta düşmez ise yüzde on

    görüldüğü üzere bir forvet oyuncusunun yapması gerekenlerin neredeyse bir tanesini bile yapamazken kendisi hala savunulmakta. neymiş efendim “futbolcuların yaptıkları iş de çok zor ama güntekin”. ulan günde yaklaşık 30.000 tl kazandıran iş sabaha kadar zor olsa ne olur? bu işi yapmak zor ise bırak kardeşim yerini işini yapabilecek birine. neyi zorluyorsun hala?

    devam edin amk savunmaya paralı askerler sizi. euro 2016’da inşallah milli takımın başına musallat olup yüzde yüz golleri kaçırıp takımı 10 kişi oynatınca ne diyeceksiniz bakalım çok merak ediyorum.

    son olarak bir futbolcusunu ıslıklayan taraftar olarak, milyon euroları gömen futbolcusu bir sik oynamayıp ağzına sıçsa da alkışlayacak, ay sonunu getiremese de maç bileti alıp stada giden taraftara sorum; aga biz protestomuzu nasıl göstereceğiz? anlatın hele bir de öğrenelim. tesis basıp çıkışta arabasında mı kıstıracağız memnun olmadığımız futbolcuyu? anlatın yahu biz de ona göre davranalım.

    ulan şu satılmış kalemlerin gazına gelip de bize çemkiren renktaşlarım hayret ediyorum size vallahi de billahi de. en yakın örnek wesley sneijder. adam burnunu karıştırsa çarşaf çarşaf “sneijder taraftara sümkürdü ooo ne demek istedi çok seeeeert.” diye haber yapacak adamlar siz de hemen atlayın bu heriflerin oltasına. aferin devam böyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın