• 192
    eskiden, 14 sene şampiyon olamayınca, haliyle bu tip ezik taraftar kitlesi fenere kaydı, galatasaray tribünlerinde ise sonuna kadar destek veren, inançlı kemikleşmiş taraftar kaldı geriye. bu taraftar kitlesi oluşturdu ali sami yen cehennemini ve sonra, 1986-2002 arası olanlar hepimizin malumu...

    2002 sonrası yavaş yavaş bu egomerkezci, yani takımını değil kendi ego ve komplekslerini ön plana çıkaran, taraftar da demeyelim müşteri tekrar galatasaray tribünlerini doldurmaya başladı.

    bugün artık ali sami yen cehenneminden bahsetmek mümkün mü? en fazla galatasaray takımı için cehennem kendi sahası, artık müşteriler ıslıklarlar mı diye korkarak çıkıyor takım. rakip takımlar için ise en kolay deplasmanlardan biri oldu çıktı.

    bugün bu en elit ve aklıbaşında galatasaray forumlarından birinde bile, kendi haklı çıkmış olmak için galatasaray'ın yenilmesini veya zarara uğramasını savunmak son derece sıradan bir davranış oldu çıktı. sene 1988 veya 1992 veya 2000 olsaydı bu arkadaşlar davulun tokmağını yerlerdi müsait bir yerlerine, çünkü cehennemin tribünlerinde müşteriye yer yokdu.

    bugün ise artık gün onların günü, bunu herhangi bir maça gittiğinizde görmeniz mümkün. cehennem donmuş, hepinize hayırlı olsun.

    not: burada bahsedilen maç içinde bir hıyarlık yapan futbolcuya kızıp küfretmek değil, bu çok insani bir şey. bahsedilen futbolculara takıp sistematik olarak mobing uygulamak. ben bunu galatasarayın iyiliği için yapıyorum diyen arkadaş önce kendi iyiliği için birşeyler yapsın. ne bileyim bir kız arkadaş filan bulsun, üzerindeki stres azalınca maçları da başka bir gözle seyretmeye başlayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın