• 492
    acilen kaldırılması gereken zımbırtı.

    çok özledik takımı, çok özledik futbolu, çok özledik gırtlak patlatmayı, çok özledik hep birlikte zıplamayı, çok özledik atkı açmayı. alacağınızı aldınız sömüreceğinizi sömürdünüz. bırakın inadı kaldırın passoligi biz de girelim stada. sayenizde seyir zevki kalmadı, sayenizde taraftar kalmadı, sayenizde atmosfer kalmadı, sayenizde ruh kalmadı.

    taraftar olmadan futbol futbol değildir. futbola tutku katan taraftardır. bu uygulamanın piyasa girdiği günden beri hangi maçtan keyif aldınız? tek bir zevkimiz vardı bu dünyada onu da rantlarınız için aldınız elimizden. diyorum ya parasını verecek adam verdi sömürdüğünüz kadar sömürdünüz, insafa gelin acıyın bize kaldırın şu saçmalığı. acı çekmekten harap olduk. askere gitmiş sevgilisini bekleyen kız gibi uygulamanın kalkmasını bekliyoruz. acı çekiyoruz. artık yeter gerçekten yeter.
    ilk başta "almam ben yeaa" yapıp sonra "abiğ takım desteksiz mi kalsın? abiğ çok özledim dayanamadım :( abiğ 1 yılda kalkmadıysa kalkmaz zaten :(" yapanlar da aldı. artık almayan kadro kıyamet kopsa da almaz passoliginizi. kaldırın artık şu allahın belasını.

    hala da devam ediyosa bu eziyet tek sebebi az önce bahsettiğim "desteksiz mi kalsın? çok özledik dayanamadık!" tayfası. güzel abim, canım kardeşim 1 yıl boş kalsa o tribün bu sene anadolu klüplerine karşı 20.000 derbilerde kapalı gişe oynardın sen, şimdi olduğu gibi 10 bin anadolu, 30 bin derbi seyircisi olmazdı. sen 1 yıl dayanamadın ya sen davanı sattın ya "stad boş kalmasın yeaağ" diye. artık o stad asla tam dolmayacak farkında değilsin.

    sana da hak veriyorum nasıl olsa "çok özledin dayanamadın." keşke o özlemini basketbola, voleybola, su topuna aktarsaydın be abim. o takımlar "desteksiz mi kalsın?" madem çok seviyosun madem çok özledin 1 yıl idare etseydin be abim. az biraz iradene sahip olsaydın. galatasaylı olmanın ramazanı gibi düşünseydin. bayramı da birlikte yapardık. 1 yıl nefsini sınasaydın be abim. az biraz bencil olmasaydın be abim. "ya hep beraber ya hiç birimiz" deseydin be abim.

    neyse senin de canın sağolsun. nasılsa en çok sen özledin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın