• 627
    an itibariyle efsane bir kafa yaşayan sözlük. alex vs sneijder başlığına baktım da bakmaz olaydım.

    --- alıntı ---

    15 yıllık kariyeri boyunca ajax, real, inter, gs gibi her zaman şampiyonluk kovalayan takımlarda oynamasına rağmen yalnızca 4 şampiyonluğu vardır.

    saydığım takımlardan ajax, real ve inter sneijder sonrası ve öncesi seri şampiyonluklar elde etmiştir.

    ajax, inter ve real'in tarihinde 17 şampiyonlar ligi (şampiyon kulüpler kupası) şampiyonluğu vardır ancak sneijder yalnızca 1 tanesinde bulunabilmiştir.

    --- alıntı ---

    sneijder'in 4 şampiyonluğu varsa alex'in biri şikeli olmak üzere 3 şampiyonluğu var. sabri bile alex'ten iyi o zaman amk!
    paşamın saydığı takımlar sneijder öncesi ve sonrası seri şampiyonluklar elde etmiş de sneijder bey ballack misali cenabet gezmiş bu takımlarda. vay uğursuz herif.

    ajax: sneijder'den önce 4 sezon, sneijder'den sonra 4 sezon şampiyon olamadı.
    real madrid: sneijder'den öncesine bakarsak 2003'ten 2007'ye kadar şampiyon olamadı. sneijder'den önce 2007'de sonra 2008'de sneijder ile şampiyon oldu. sonraki dönemde tek şampiyonluğu 2012'de.
    inter: fenerlilerin çok iyi bildiği şike olaylarından sonra juventus ve milan'ın piyasa'dan silinmesi ile sneijder'e kadar son 4 sezonda şampiyon oldular. 2006'den önceki son şampiyonluğu 17 yıl önce. sneijder ile bir şampiyonluk yaşadılar. o günden beri şampiyonlukları yok.

    gelelim zurnanın zart dediği yere. bak sen şu sneijder'e sadece 1 kez şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşamış. ulan 2 sene öncesine kadar ronaldo'da sadece 1 kez kazanmıştı şampiyonlar ligini. peki alex ne yaptı bu süre zarfında? tam 8 yıllık avrupa(!)(asya kıtasındasınız amk) kariyerinde tam 10 kez şampiyonlar ligini kazandı. evet yanlış duymadınız. iki sezon çok iyi oynadığı için platini ekstradan 2 şampiyonlar ligi kupası verdi alex'e. vay be sneijder'in sadece 1 şampiyonlar ligi kupası var.

    alex'i kimle kıyaslayacaklarını şaşırdılar. artırıyorum o zaman!

    sabri sarıoğlu: 5 lig 3 kupa şamp

    bir tane akıllının dediğine göre alex; ronaldinho, cafu, ronaldo ile oynamış. ulan şikecisi takımın taraftarı adamlar brezilyalı olduğu için oynadı. hollandalı olsa ronaldinho ile aynı milli takımın formasını giyip oynayabilir miydi? bale ya da giggs de alex'ten kötü futbolcular. bir tane dünya yıldızı ile beraber oynayamadılar. sneijder de robben, van persie, seedorf, davids ile oynadı. üstelik dünya kupasında hatta finalde oynadı. alex'i niye hiç dünya kupalarında göremedik?

    sonuç olarak ekşi sözlük iki şikeci takımın taraftarlarının birbirini yaladığı ve sonunda galatasaray'ın başarılarını konuştuğu bir oyundur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın